Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha dagadt vagyok akkor nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha dagadt vagyok akkor nem jár vékony nő?

Figyelt kérdés
30 vagyok és tapasztalatlan. A külső miatt nincs esélyem senkinèl?
2021. dec. 13. 11:59
1 2 3
 11/28 harebell ***** válasza:
100%
Nekem pl a túlsúlyod nem lenne kizáró ok, a személyiséged viszont (már ennyi alapján is) igen.
2021. dec. 13. 12:37
 12/28 anonim ***** válasza:
92%
Dagadt vállalkozókkal, közép-/felsővezetőkkel szoktam látni csinos (többek közt vékony) nőket. Gondolom nem csak a pénz (bár az is), mert aki pénzt tud csinálni, annak legtöbbjének nem is tutyi-mutyi lúzer személyisége van, hanem tökös, magabiztos, ami bejön a nőknek.
2021. dec. 13. 12:37
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

12

Pontosan! A tulsúly nem zavar, a csóróság, a fogyasztható szemelyiseg teljes hiánya, valamint az iskolázatlanság annál inkább

2021. dec. 13. 12:45
 14/28 A kérdező kommentje:
Szinte semmit nem írtam magamról de többen elkezdtétek nem lehetek jófiú. 😀 Nem vagyok diplomás de iskolázatlan sem. Ugyan ez a középmezőny az anyagiak terén is. Nem kizárt hogy cukros vagyok ami kihat az anyagcserémre. Nem azért vagyok kövér mert nem edzek vagy túl eszem magam. De több éve fent áll ez az állapot, szóval tuti már ilyen maradok. Vékony nők tetszenek csak. Viszont lehetek akármilyen jó ember nekik ez semmit nem számít. Csak a külsőségek es a pénz .
2021. dec. 13. 12:49
 15/28 anonim ***** válasza:
53%
Mennyire vagy dagadt? Hány centihez hány kiló? Meg ha edzel, akkor ezek szerint van rajtad valamennyi izom is? Akkor lehet mégsem vagy olyan dagadt. Nekem a dagadt szóról az az ember jut eszembe, aki már szétfolyik.
2021. dec. 13. 12:52
 16/28 anonim ***** válasza:
89%
Cukor betegen és pajzsmirigy problémákkal nem kell ducinak, kövérnek lenni. Ez csak mind kifogás, lehet fogyni, súlyt tartani csak kicsit melósabb. Amíg ilyen a gondolkodásod, stílusod, addig azért nem kapsz normális nőt, nem másért és külsőségek miatt.
2021. dec. 13. 12:52
 17/28 A kérdező kommentje:

15

182/120

2021. dec. 13. 12:54
 18/28 A kérdező kommentje:

16

Ozempic injekcióra lenne szükségem. De köcsög az orvos akihez mentem. Ő is hitetlen abban hogy a túlsúly a magas vércukor miatt van e, vagy nem mozgás eredménye.

2021. dec. 13. 12:57
 19/28 anonim ***** válasza:
83%

Jó, ehhez a követséghez azert edzel valamit? Nem csak a zsír lötyög a karodon?

Ismerek egy kb 130 kilós pasit, nagyon magas, és ebbol a 130 kilóból kb 15-20 felesleg, a többi kemény izom. Ő is vékonynő mániás, szerintem jut is neki mindig.

2021. dec. 13. 12:59
 20/28 A kérdező kommentje:

Heti 3x 2 órát.

Szerencsés a ismerősöd. Nekem nem jönnek össze a nők. Mind elutasító.

2021. dec. 13. 13:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!