Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkereső kérdés? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Szóval regisztráltam magam egy társkeresőre. Fénykép nélkül aztán rá egy nappal rámírt egy lány, hogy szívesen megismerkedne velem. Ez mennyire kamu? Úgyértve még képet sem raktam ki és már rám ír.2021. dec. 13. 10:30
11/14 anonim válasza:
Akkor ne várj más jellegű választ. Érdekes amit írsz...nem létezel, nincs életed..depis vagy?Vagy csak szórakozásból hirdetsz?
12/14 A kérdező kommentje:
még nemtudtam eldönteni. Ha eldöntöttem rakok ki képet is. Ha százalékosan kéne meghatároznom 80%ban elégedett vagyok az életemmel 20%ban vágyok csak nőkre. Tudom milyen vagyok egy nő jelenlétében. Ezért 20%.
2021. dec. 14. 08:59
13/14 anonim válasza:
Ezt talán fordítva kellene. Előbb eldöntöd,hogy szeretnél-e ilyen módon ismerkedni, aztán megszerkeszted a profilod, fotóval, leírással.Egyébként mit gondoltál erről?Fotó nélkül hirdetsz..mit vártál?Hogy nem jelentkezik senki?Akkor meg minek is? Számomra a Te "szándékod" legalább olyan fura mint a válaszolóé, aki fotó nélkül is ismerkedne.
14/14 A kérdező kommentje:
Nem, csak volt a kezdetben némi ingerem, hogy regisztráljak, de aztán megkérdeztem magamtól kell ez nekem? Aztán ennek hatására még nemtudtam befejezni az adatok kitöltését és a fotó feltöltést.
2021. dec. 14. 09:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!