Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkereső kérdés? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Szóval regisztráltam magam egy társkeresőre. Fénykép nélkül aztán rá egy nappal rámírt egy lány, hogy szívesen megismerkedne velem. Ez mennyire kamu? Úgyértve még képet sem raktam ki és már rám ír.2021. dec. 13. 10:30
1/14 A kérdező kommentje:
A fényképei, stúdióban készült pózer képek. Semmi természetes.
2021. dec. 13. 10:34
2/14 anonim válasza:
Van egy cigid? Repjegyre kell 😆
Lehet valami kamu profil így akar megfejni.
4/14 anonim válasza:
Irónia on:
Peeerszee, legalább annyira társkeresés, mint az interneten feljövő kis ablakok "szia, én dugni akarni most veled 200 m-re vagyok" (úgy hogy egy tanyán vagy) az sem kamu áááá dehoooogy!
Irónia off:
A választ te is tudod.
5/14 anonim válasza:
Az ilyen ismerkedést akkor gondolom esetleg őszintének ha részletesen írtál magadról, ez őszintének hatott, és pozitív benyomást tett.Persze ehhez az is kell,hogy legalább annyit írj: átlagos magasságú, vékony/normál/testesebb alkatú vagyok...
7/14 A kérdező kommentje:
Azthiszem sejtem, különben már visszaírtam volna neki. A nem természetes stúdió képes keresőket alapból ignorálnám.
2021. dec. 13. 10:55
8/14 anonim válasza:
Én még arra sem tudnék tippelni, hogy prostituált írt rád. Sima kamuprofil ami legjobb esetben a társkereső oldal robotja (ezzel próbálják ott tartani a férfiakat és prémium előfizetésre sarkallni őket) vagy pedig egy átverés.
Mindkét esetben kuka, ezt te is tudod.
9/14 anonim válasza:
Csak kérdezem: én miért nincs kinn fotód?
10/14 A kérdező kommentje:
mert nem létezem. nincs életem.
2021. dec. 14. 00:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!