Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálok rosszul ha nőként flörtölök de a pasiknak az a válasza hogy meg se szólalnak ilyenkor?

Figyelt kérdés

Többször történt már de legutóbb pl beszélgettúnk egy pasival és mondtam elvégzek egy úszómester tanfolyamot ez milyen jó... és hozzátettem hogy így legalább őrajta is tudok segíteni ha bajba kerülne, viccesen úgy fogalmaztam hogy majd kimentem őt is...

de erre ez a pasi meg se szólalt, nem is nevetett

Más szituban is volt pl mondtam egynek hogy akkor megyek egy buliba ha megvéd az idegen férfiaktól de ez a pasi is csak ült némán és nem vette a lapot

2021. dec. 9. 20:24
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Ezek nem idegen férfiak voltak már többször beszéltem velük mire bemondtam ezt a flörtölős dumát
2021. dec. 11. 17:09
 12/19 anonim ***** válasza:
44%
Nagyon fiúsak a módszereid.
2021. dec. 11. 17:23
 13/19 A kérdező kommentje:
Hogyan legyen lányos mit szerettek ti férfiak?
2021. dec. 11. 17:36
 14/19 anonim ***** válasza:
58%
Például azt, ha nem flörtöl velünk minden félidegen jöttment nő.
2021. dec. 11. 17:37
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Kedvesség, lágyság, huncutság
2021. dec. 11. 17:41
 16/19 anonim ***** válasza:
47%

Nem tudom, lehet nekem szar a humorom, de ha megerőltetem magam se tudnék ezen nevetni. Inkább azt kérdezném magamtól, hogy most a punetti szerint nem tudok úszni, vagy mi? Ha már itt tartunk, inkább lovagló leckét vennél, és “az edző szerint többet kéne gyakorolnom otthon is”, már kicsit humorosabb, de annyira azért nem.

Ha nem a humor az erősséged, akkor ne azzal próbáld meg levenni a lábáról a pasit. Annak spontán kell jönnie, a helyzetre reflektálva, de nem kell mindent elpoénkodni.

2021. dec. 11. 21:19
 17/19 anonim ***** válasza:
Le kell fogyni…
2021. dec. 12. 09:52
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

"bemondtam ezt a flörtölős dumát"

Én semmi flörtöt és humort nem látok itt. Gondolom, ők se láttak.

2021. dec. 12. 11:55
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Úszmesteres sztoridra....pasik nagy része nem szereti ha egy nő menti meg. Régen legalábbis így volt.
2021. dec. 12. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!