Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálok rosszul ha nőként flörtölök de a pasiknak az a válasza hogy meg se szólalnak ilyenkor?

Figyelt kérdés

Többször történt már de legutóbb pl beszélgettúnk egy pasival és mondtam elvégzek egy úszómester tanfolyamot ez milyen jó... és hozzátettem hogy így legalább őrajta is tudok segíteni ha bajba kerülne, viccesen úgy fogalmaztam hogy majd kimentem őt is...

de erre ez a pasi meg se szólalt, nem is nevetett

Más szituban is volt pl mondtam egynek hogy akkor megyek egy buliba ha megvéd az idegen férfiaktól de ez a pasi is csak ült némán és nem vette a lapot

2021. dec. 9. 20:24
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Kukák voltak, nincs mit tenni.
2021. dec. 9. 20:27
 2/19 A kérdező kommentje:
Én vagyok a béna mit csináljak jobban?
2021. dec. 9. 20:29
 3/19 anonim ***** válasza:
88%

Egyszerűen nem vették a lapot.

Ez nem a te hibád, 10-ből 9 vette volna a lapot.

2021. dec. 9. 20:30
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Először ki kéne ismerned miken szokott nevetni eleve, milyen a humorérzéke, es azokkal ill hasonló kategoriás dolgokkal tudsz betalálni inkabb.

De nekem is volt olyan párom, akit szívattam (ugrattam)agyba főbe(laza srác) es max csak röhögött egyet, míg a mostani barátom olyan szinten tovább fűzi, hogy könnyezik a szemem már a röhögéstol es fájnak az arcizmaim:D olyan röhögőgörcseink vannak hogy azt sem tudtam nekem lesz még ilyen az életben.

Nem mindegy az sem mondjuk, kivel vagy egy hullámon kivel nem.

2021. dec. 9. 20:31
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdekled őket. Ezek kicsit egyértelmű "jelek", utalások a részedről, úgyhogy valószínűleg értették, csupán nem érdekeltek. Keress mást.
2021. dec. 9. 20:47
 6/19 anonim ***** válasza:
67%
Randa vagy.
2021. dec. 9. 22:12
 7/19 anonim ***** válasza:
96%
Nem akarnak tőled semmit és így oldották meg.
2021. dec. 9. 22:27
 8/19 Nyaszad válasza:
100%
Nőben is van ilyen. Keresni kell másikat addig amíg nem találsz megfelelőt.
2021. dec. 10. 07:16
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Miért csinálnál bármit is rosszul? Nyilván nem kellesz nekik, lépj tovább.
2021. dec. 10. 08:28
 10/19 anonim ***** válasza:
65%
Ne flörtölgess idegen férfiakkal. Ha teszik valaki, akkor szépen hívd fel magadra a figyelmét. Leejtesz valamit előtte, majd utána lehet egy-egy mondatot váltani, de ne rohanj rögtön ajtóstul a házba. Kiábrándító.
2021. dec. 11. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!