Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálok rosszul ha nőként flörtölök de a pasiknak az a válasza hogy meg se szólalnak ilyenkor?
Többször történt már de legutóbb pl beszélgettúnk egy pasival és mondtam elvégzek egy úszómester tanfolyamot ez milyen jó... és hozzátettem hogy így legalább őrajta is tudok segíteni ha bajba kerülne, viccesen úgy fogalmaztam hogy majd kimentem őt is...
de erre ez a pasi meg se szólalt, nem is nevetett
Más szituban is volt pl mondtam egynek hogy akkor megyek egy buliba ha megvéd az idegen férfiaktól de ez a pasi is csak ült némán és nem vette a lapot
Egyszerűen nem vették a lapot.
Ez nem a te hibád, 10-ből 9 vette volna a lapot.
Először ki kéne ismerned miken szokott nevetni eleve, milyen a humorérzéke, es azokkal ill hasonló kategoriás dolgokkal tudsz betalálni inkabb.
De nekem is volt olyan párom, akit szívattam (ugrattam)agyba főbe(laza srác) es max csak röhögött egyet, míg a mostani barátom olyan szinten tovább fűzi, hogy könnyezik a szemem már a röhögéstol es fájnak az arcizmaim:D olyan röhögőgörcseink vannak hogy azt sem tudtam nekem lesz még ilyen az életben.
Nem mindegy az sem mondjuk, kivel vagy egy hullámon kivel nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!