Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért törölheti le és regisztrálja újra magát a férfi a társkereső oldalon?! Mi célja lehet ezzel?
Utolsó!
Ti találkoztok is vagy csak csevegés van? Létezik olyan is hogy "áll" randi majd "felszívódtok" ?! Vagy odáig el se juttok csak cset?
Szóval nekem a véleményem, és milyen érdekes, hogy mindnyájatoknak csak a sumákolás hátsógondolat jutott eszetekbe.
Nos én is csináltam ilyet. Éspedig így jelezvén egy lánynak, akivel onnan összejöttem, hogy tényleg csak egyvalakit kerestem, s miután ő lett, így tovább nem érdekel a keresés, ezért töröltem magam.
De hogy ez egxikőtöknek sem jut eszébe, na ez a szomorú.
És igen, 2 hónap múlva szétmentünk és akkor csináltam egy újabb reget ugyanott.
No vagyok, es volt, hogy egy nap hatszor csinaltam uj profilt. Pl valaki nagyon tetszett, de mar automatikusan balra lapoztam, mert siettem es raallt a kezem. Es masodszor is balra lapoztam, ahogy osszerandultam, hogy jezus, o az, puff, balra.
Masik, hogy kenytelen voltam kamu szuletesi datumot irni. Mar a bioban megirtam a valodi koromat. De miutan a harminc folottiek kamuznak, illetve sokkal fiatalabbnak nez mindenki, kenytelen voltam. A bizonyos balra hajtott pasi miatt, tekintettel arra, hogy nem voltam biztos, hany eves korig allitotta be a szurot, ha nem talaltam, mas datumokkal probalkoztam.
Nem okvetlenul rosszat jelent, inkabb szisztema, hatha jobbakat latsz ingyenesben, ha ujra kezded.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!