Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kb 10 éve vagyok fent netes társkeresőkön,a nők soha nem válaszoltak,már egy ideje nem írok nőkre,de törölni se akarom a regisztrációm,1-2 nő írt rám,testi deformálással,stb,többi lent?
"1-2 nő írt rám,testi deformálással,stb"
Ismeros a sztori.
"valószínűleg akkor nagyon nem vagyok jóképű?"
Photofeeler-en kiderulne. Arra van az kitalalva...
37F incel
#1: A Photofeeler is csalóka tud lenni. Mivel a nőknél van egy belépő szint, többet ér egy olyan 3-as pont, ami 1 db 10-esből és 4 db. 1-esből tevődik össze (lásd még, aki Pumped Gabot bottal sem piszkálná), mint aki úgy lesz mondjuk 6-os vagy 7-es, hogy mindenki arra értékelte.
Hiszen utóbbi esetben egy nőnek sem lehet a crush kategóriás álomférfi, csak egy helyes srác, aki barátzónába való.
Viszont egy 6ix9ine-ért úgy oda tudnak lenni a nők, hogy lényegtelen, hogy hányan menekülnek a látványától is, mindig akad, aki bármit megtenne, mert számára ő a megtestesült álom pasi.
10 év alatt nem sikerült levonnod a következtetést, hogy valamit rosszul csinálsz, és máshogy kellene? (legyen szó akár arról, hogy milyen leveleket küldesz, akár arról, hogy máshol keress párt).
Komolyan, ha valami fél-egy év alatt nem hoz semmi sikert az életemben, akkor alaposan átgondolom, hogy jó helyen vagyok e, jól csinálom e, és hogy kell e ez nekem.
Most mit vársz? Mit kellene mondani 10 elvesztegetett év után?
"Miért nem ismerkedsz azokkal a nőkkel?"
"miért nem ismerkedsz velük?"
Gondolom nem akarja a szabadsagat feladni ugy, hogy az nem jar szamara elonnyel. Mert egyedul jobb, mint egy olyan novel, aki nem tetszik egyaltalan.
37F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!