Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Analízis ZH-n egy gyönyörű lány mellett ültem, és a neptunkódját sikerült leolvasnom a papírjáról. Ez alapján hogy találhatom meg?
Figyelt kérdés
2021. dec. 9. 01:47
11/19 Feribácsi válasza:
Ha legközelebb meglátod menj oda hozzá és mondd neki; "Helló HWK23G! Lenne kedve esetleg egy kávéhoz?"
12/19 anonim válasza:
Most már izgulok, hogy meglett-e a leányzó. :D N
13/19 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget! Megtaláltam, és el is hívtam kávézni, illetve minecraftoztunk is egyet.
2021. dec. 10. 21:05
15/19 anonim válasza:
Akkor nem csak én izgulok #14 :D
16/19 A kérdező kommentje:
Offos. :/ Pasija van, de nem igazán tartotta fontosnak közölni.
2021. dec. 16. 09:51
18/19 anonim válasza:
#16, akkor igazából nincs neki csak nőből van és nem tud nyíltan kommunikálni.. ergo valószínűleg arra a következtetésre jutott, hogy nem vagy elég jó a gyereknemzéshez megfelelő biztonságot nyújtó környezet megteremtéséhez, így nem tart igényt a magjaidra sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!