Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek mennyire fontos az érintés?

Figyelt kérdés

38 éves, már egy jó ideje (3 éve) egyedülálló férfi vagyok. Lehet, hogy azért, mert már öregszem, de az utóbbi időben azt vettem észre magamon, hogy jócskán megnőtt az igényem az érintésre, simogatásra, cirógatásra, természetesen ez oda-vissza értendő. :)

Imádom simogatni azt, akivel vagyok, a nyakát, az arcát különösen, a hátát, a kezét, a combjait és nem ilyen perverz módon, hanem finoman, szeliden, miközben épp beszélgetünk. Néha adok egy puszit a szája mellé, az arcára, vagy a homlokára. A homlokra különösen szeretek..:)

Ti hogy álltok ehhez a dologhoz? Szeretitek, ha egy pasi így kényeztet, vagy inkább azon a véleményen vagytok, hogy egy fickó ne érzelgősködjön?

2021. dec. 7. 19:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
91%
Na ezeket a fajta érintéseket pont szeretem és igényelném. Azt utálom, amikor valaki, ha érintésről van szó, leragad a punci-popsi-mell szentháromságnál, mint az exem. Egy életre megutáltam ezeket kb.
2021. dec. 7. 22:38
 12/17 anonim ***** válasza:
86%

11-esnek igaza van, nagyon adom.

Pluszban azt sem szeretem, ha valaki nem tud finoman a másikhoz érni. Néhány férfi úgy simogat, mint a nagyon kicsi gyerekek, akik úgy simogatnak kisállatokat, hogy csóri mütyürkék kilapulnak és kigúvad a szemük.

2021. dec. 7. 23:06
 13/17 anonim ***** válasza:
89%

Én imádom, ha a párom simogat vagy megölel. Nem folyamatosan, azért jóból is megárt a sok, de akár napi szinten egy kicsit nagyon tudom élvezni. Ő is, szóval nálunk ez az oda-vissza működik.

Egyetértek a 11-essel, az nagyon zavarna, ha csak szexuális célzattal érne hozzám.

2021. dec. 7. 23:06
 14/17 anonim ***** válasza:
73%

Én szeretem, de mindegy hogy mikor meg hol.

Nyilvános helyen, barátok, család előtt nem szeretem. Egy-egy puszi esetleg, de tarsaságban a folyamatos fogdosás szerintem elég idegesítő tud lenni, mindkét oldalnak.

Ugyanígy egy komoly beszélgetés során pl zavarna.

Szóval meg kell tapasztalni mikor, hol jó és mikor kell hagyni a másikat.

2021. dec. 8. 09:33
 15/17 anonim ***** válasza:
46%

Semennyire. Utálom a felsoroltakat.

27n

2021. dec. 8. 13:52
 16/17 A kérdező kommentje:
15-ös: Nincsenek érzéseid. Gondolom évek óta egyedül vagy, vagy ha nem, akkor egy érzéketlen tuskó a fickód is.
2021. dec. 8. 14:01
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

5 éve kapcsolatban vagyok. Nincs probléma a kapcsolatunkkal. A párom velem ellentétben nagyon érzelmes típus.

Te vagy a tuskó, és a szingli is.. nyomorék 😂 Nem csodálom hogy nem kellesz senkinek.

2021. dec. 8. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!