Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, segíthetek ismerkedni?
Van ez a messenger nevű találmány, ahol el lehet érni különféle nőket, ugyebár. Sokkal eredményesebb, mint egy társkereső. Mivel Facebook alapú, ezért jó esetben (ha nem tilt le magáról mindent), sokkal több személyes információt, fotót, érdeklődési kört, bármit, oszt meg egy nő, mint pl. egy társkeresőn. Nem tudom hogyan sikerült rákapnom, de ebben a 2 évben kb. 6 nővel beszélgettem (és még párral, de azok felejtősek), ebből az egyikkel találkoztam párszor, mint barát (plátói szerelem volt), kettővel jártam is, de csak kicsit és átfedésben, eggyel meg barátok lettünk, viszont az egyikkel közülük több, mint fél éve együtt is vagyok! Van egy másik is, akinél tudom, hogy érez valamit, de nem akar semmit, mivel van barátnőm, ő meg nem tud csak félig csinálni valamit, csak félig érezni. De jó is így, csak sajnálom, hogy "érez valamit" irántam. :)
Szóval, érdemes kezdeményni nőknél messengeren. Persze, én sem úgy csináltam, hogy böngésztem a Fb-ot, hogy milyen nők vannak fent. Van, akit azért néztem meg, mert vagy lájkolt, vagy kommentelt hozzám, ezzel jelezve, hogy létezik. Persze, biztos nem ez volt a szándéka, de nekem ennyi elég volt, megnéztem és érdekesnek találtam a profilképét és ráírtam, majd visszaírt (van, aki nem olvassa, meg aki vissza sem ír). Olyan is volt, aki egyedülálló volt és csinos, persze, hogy ráírtam! Viszont itt jön a nehezítés! Nem elég, ha annyit írsz egy nőre, akit kinéztél magadnak, hogy „helló szia”, vagy valami hasonló “magasröptű” szöveget! Tudom, hogy az ilyeneket utálják. Ha sikert is el akarsz érni (és nem csak ágyba vinni), akkor beszélgetni kell a nővel. - vannak akik ezt nem tudják. :) Nem elég, ha tudsz beszélni, tudni kell, hogy hogyan beszélgess vele! Tudom, ez sok férfinek nem megy, de enélkül szinte lehetetlen. Oké, nekem is volt olyan, hogy csak le akartam feküdni az egyikkel, de akkor is célravezető volt a kezdeményezés és a beszélgetés. Érdeklődő voltam, nem kérdezősködő és az sem árt, ha humoros vagy és jól érzi magát veled, amikor beszélgettek. Onnan meg szintet lehet lépni, hogy találkoztok. Nem kell elhúzni a dolgot, hónapokig beszélgetni, elég 1-2 hét. Nekem volt olyan, hogy három hónapig beszélgettem intenzíven egy nővel (a plátói szerelem, akkor éppen külföldön dolgozott), napi sok órát chat-elve, később már hangban is beszéltünk, de mivel olyan jó nő volt, hogy mindenki csak megdönteni akarta, bebiztosítottam, hogy csak barátkozom vele. Most már azt érzem, hogy ezzel csesztem el az egészet. Bánom is, meg nem is, de inkább nem, mert mentálisan nem volt egészséges.
Szóval, használjátok ki ezt a lehetőséget, ismerkedjetek messengeren! De fogadjátok meg a tanácsaimat! Persze, gondolhatjátok, hogy okoskodom ezzel a sok “jó tanáccsal”, de higgyétek el, hogy tapasztalatból beszélek. Ez olyan, mint amikor kialakul egy emberben egy affinitás valami iránt, amit csak később vesz észre. Nekem az egyik nő mondta, hogy jó velem beszélgetni. Ellenben velem, mások csak kérdezősködnek. Beszélgessetek velük, kedvesen! :)
Sok sikert!
Persze, vannak a Fb-on fényképeim és adataim is. Ha olyan randa lennék, akkor biztos nem foglalkoztak volna velem. Haverod focista, oké. Nem írom le a véleményemet a focistákról. A csajok meg a pénzére buknak, oké. Akkor gondolom, nagyon érzelemdús, szerelmi kapcsolata lehet a nőjével, vagy mivel sok pénze van, akkor nőivel. A PÉNZ a MINDEN! :D Javaslom, keress te is sokat, és próbáld ki, hogy milyen a szerelem egy olyan nővel, aki csak a pénzedre hajt! Ha normális szociál-emocionális attitűddel bírsz, akkor az olyan nők nem felelnek meg neked. De ha ezt így megemlítetted, hogy a "haverom focista és be is írja face-re, hogy mennyit keres mint focista.", akkor ne ő lehet a példakép. Kívánom neked, hogy olyan életed legyen, mint a haverodnak, aki focista!!
Nem erre specializálódtam, jobban szeretek személyes ismerkedésekbe bonyolódni, és volt is jó pár, de tény, hogy az én életemet is átszövi az internet, ami belevisz bizonyos lehetőségek és ha már van mindenféle app, akkor lehet használni a messengert is, ha a másik fél nyitott rá. Főleg, hogy tavaly mindenki otthon volt! :) Úgy tűnik, te elítéled a ezt a fajta ismerkedést. Vegyük pl. a Tindert, amit én soha nem használtam, meg a hasonló dolgokat, amiket én nem ítélek el. Lehet, hogy te sem, de láthatóan, ill. olvashatóan rossz véleménnyel vagy a messengeres ismerkedésről, meg arról, hogy nekem működik. Akkor mégis elítéled? Társkeresőztem kicsit, de amennyire partnert akarnak találni a nők, annyira bizalmatlanok is. Volt egy lány, akivel nagyon jókat csevegtem ott, de kifejtette, hogy senkivel nem akar találkozni. Ja, végülis egy társkereső nem erre van. :D Szóval, nekem nem igazán működik jól a társkereső. Vagy csak az, amelyiket én használtam. Tény, hogy volt pár lány a messengeren, aki el sem olvasta, amit írtam neki, pedig volt egy, aztán mégegy, akikkel nagyon akartam beszélgetni, de nem értem el őket. Van ilyen is. Olyan is volt, akivel aztán már tényleg nagyon akartam beszélgetni, csak nem olvasta el és mivel tudtam, hogy így soha nem látja, hogy üzentem neki, ráírtam kommentben az egyik képe alá a Fb-on. Ma vagyunk 8 hónapja együtt!
Már csak egy kérdésre nem találtam választ. Segíts, kérlek! Mi a célod a kötözködéssel? Ha nekem működik valami, nem tudsz lebeszélni róla, vagy meggyőzni az ellenkezőjéről, mert működik. Én csak segíteni próbálok azoknak a srácoknak, akiknek nem megy az ismerkedés, hogy van ez a forma is. Persze, már nem használom, mert van barátnöm. Többen rámírtak tanácsot kérve.
Szerintem lehet messengeren is ismerkedni, talán ott meg jobb is mint a tarskeresőkön.
Ha nem kell segítség nektek az úrtól ismerkedés szempontjából, akkor nem kell ide irkodni, meg olvasni, lehet lapozni.
A focista haverom arcra átlagos, de viszont jó teste van, ahogy általában a focistáknak és sportos, úgy ahogy van külsőre. Nem hiszem, hogy annyira a pénzre mennek. A csajok imádják, az ágyban is.
Különben én is sportos vagyok és mivel két diplomám van és jó cégnél dolgozom én is ráírtam intelligens, okos nőkre és tényleg visszaírnak. Látják, hogy jó parti az ember.
Na, látod! Működik. :)
Szeretjük az intelligens, okos nőket! A 23-as is az! :)
26-os, mondd mi értelme bunkónak lenni? Ez kielégít téged? Ettől élvezel el, hogy verbálisan belerúgsz a másikba? De látom, a kötözködés a lételemed. Elnyomnak a munkahelyeden a jó fizetésért cserébe? Vagy nem vagy sikeres a nőknél? Mi a bajod?
Ha elfogadsz egy jó tanácsot, két diplomás létedre, viselkedj úgy a másikkal, ahogy szeretnéd, hogy veled viselkedjenek! Két diplomás létedre lehetne több eszed!! Bár, ahogy látom az illemet nem osztogatják a diploma mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!