Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Srácok, segíthetek ismerkedni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, segíthetek ismerkedni?

Figyelt kérdés

Van ez a messenger nevű találmány, ahol el lehet érni különféle nőket, ugyebár. Sokkal eredményesebb, mint egy társkereső. Mivel Facebook alapú, ezért jó esetben (ha nem tilt le magáról mindent), sokkal több személyes információt, fotót, érdeklődési kört, bármit, oszt meg egy nő, mint pl. egy társkeresőn. Nem tudom hogyan sikerült rákapnom, de ebben a 2 évben kb. 6 nővel beszélgettem (és még párral, de azok felejtősek), ebből az egyikkel találkoztam párszor, mint barát (plátói szerelem volt), kettővel jártam is, de csak kicsit és átfedésben, eggyel meg barátok lettünk, viszont az egyikkel közülük több, mint fél éve együtt is vagyok! Van egy másik is, akinél tudom, hogy érez valamit, de nem akar semmit, mivel van barátnőm, ő meg nem tud csak félig csinálni valamit, csak félig érezni. De jó is így, csak sajnálom, hogy "érez valamit" irántam. :)

Szóval, érdemes kezdeményni nőknél messengeren. Persze, én sem úgy csináltam, hogy böngésztem a Fb-ot, hogy milyen nők vannak fent. Van, akit azért néztem meg, mert vagy lájkolt, vagy kommentelt hozzám, ezzel jelezve, hogy létezik. Persze, biztos nem ez volt a szándéka, de nekem ennyi elég volt, megnéztem és érdekesnek találtam a profilképét és ráírtam, majd visszaírt (van, aki nem olvassa, meg aki vissza sem ír). Olyan is volt, aki egyedülálló volt és csinos, persze, hogy ráírtam! Viszont itt jön a nehezítés! Nem elég, ha annyit írsz egy nőre, akit kinéztél magadnak, hogy „helló szia”, vagy valami hasonló “magasröptű” szöveget! Tudom, hogy az ilyeneket utálják. Ha sikert is el akarsz érni (és nem csak ágyba vinni), akkor beszélgetni kell a nővel. - vannak akik ezt nem tudják. :) Nem elég, ha tudsz beszélni, tudni kell, hogy hogyan beszélgess vele! Tudom, ez sok férfinek nem megy, de enélkül szinte lehetetlen. Oké, nekem is volt olyan, hogy csak le akartam feküdni az egyikkel, de akkor is célravezető volt a kezdeményezés és a beszélgetés. Érdeklődő voltam, nem kérdezősködő és az sem árt, ha humoros vagy és jól érzi magát veled, amikor beszélgettek. Onnan meg szintet lehet lépni, hogy találkoztok. Nem kell elhúzni a dolgot, hónapokig beszélgetni, elég 1-2 hét. Nekem volt olyan, hogy három hónapig beszélgettem intenzíven egy nővel (a plátói szerelem, akkor éppen külföldön dolgozott), napi sok órát chat-elve, később már hangban is beszéltünk, de mivel olyan jó nő volt, hogy mindenki csak megdönteni akarta, bebiztosítottam, hogy csak barátkozom vele. Most már azt érzem, hogy ezzel csesztem el az egészet. Bánom is, meg nem is, de inkább nem, mert mentálisan nem volt egészséges.

Szóval, használjátok ki ezt a lehetőséget, ismerkedjetek messengeren! De fogadjátok meg a tanácsaimat! Persze, gondolhatjátok, hogy okoskodom ezzel a sok “jó tanáccsal”, de higgyétek el, hogy tapasztalatból beszélek. Ez olyan, mint amikor kialakul egy emberben egy affinitás valami iránt, amit csak később vesz észre. Nekem az egyik nő mondta, hogy jó velem beszélgetni. Ellenben velem, mások csak kérdezősködnek. Beszélgessetek velük, kedvesen! :)

Sok sikert!

2021. dec. 7. 14:40
A kérdező szavazást indított:
Kissé nehezen megy az ismerkedés.
Igen, elfogadok tanácsokat.
Köszi, nem kell, tudok ismerkedni.
Nincs normális nő, nem akarok ismerkedni!
Lemondtam az egész társkeresésről.
20 szavazat
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
62%

🔘 A kérdező hülyeségeket írogat.

1. A nők nem azért vannak fent Facebookon, hogy random pasik ráírogassanak. Én biztos, hogy utálnám, ha naponta több pasas találna meg ismerkedési szándékkal.

2. „Van, akit azért néztem meg, mert vagy lájkolt, vagy kommentelt hozzám, ezzel jelezve, hogy létezik.” – Nem a Facebookon élem az életem, nincsenek fent posztjaim vagy képeim. Ha töltenék is fel, úgy állítanám be a láthatóságot, hogy csak ismerősök láthassák, mert vadidegeneknek semmi közük hozzá.

3. „Oké, nekem is volt olyan, hogy csak le akartam feküdni az egyikkel, de akkor is célravezető volt a kezdeményezés és a beszélgetés.” – Á, értem, szóval hazudni kell a nőknek, hogy a férfiak bejuthassanak a bugyijukba! Szép, mondhatom. Talán nem is csoda, hogy sok nő lemondott már arról, hogy normális párkapcsolata lesz, mert teljesen elvesztette a bizalmát a férfiakban.

4. „Nincs normális nő, nem akarok ismerkedni!” – Talán az jelzi a legjobban, hogy mekkora hímsoviniszta vagy, hogy az ilyen válaszlehetőség egyáltalán az eszedbe jutott.

2021. dec. 7. 15:03
 2/29 anonim ***** válasza:
#1: "nincsenek fent posztjaim vagy képeim" - Szerencsére azért van rengeteg nő aki nem paranoiás és nem fél legalább az arcát felvállalni. Ettől függetlenül egyetértek abban, hogy nem azért vannak fent az emberek facebookon, hogy társat keressenek, de a leírásodból nagyon úgy tűnik, hogy nem kell tartanod attól, hogy bármilyen férfi is kezdeményezzen nálad. Macskás néninek tűnsz.
2021. dec. 7. 15:25
 3/29 anonim ***** válasza:
0%
#2: Köszi, örülök, hogy azt mondod, hogy nem kell tartanom a férfiak kezdeményezésétől, ugyanis a legkevésbé sem érdeklődöm irántuk. Nem vagyok macskás néni, de most, hogy mondod, lehet, hogy jó ötlet lenne beszerezni egyet. 😸
2021. dec. 7. 15:28
 4/29 anonim ***** válasza:
100%

#3: Ennek nagyon örülök :)

Csak egy megjegyzés: A megélt traumáidat hülyeség az egész férfi nemre kivetíteni. Egy jó szakember biztosan tudna segíteni rajtad. Egy normális értékrendű leszbikus nőnek sem hiszem, hogy szimpatikus lenne az, hogy úgy beszélsz a férfiakról, mintha zabszem lenne a seggedben.

2021. dec. 7. 15:34
 5/29 anonim ***** válasza:
0%
#4: Nincsenek ilyen traumáim, úgyhogy nem értem, miért lenne szükségem szakemberre. Hidd el, eleget vagyok férfiak között ahhoz, hogy elegem legyen belőlük. Nap mint nap hallok jópár hímsoviniszta megnyilvánulást tőlük és azokban is csalódom előbb-utóbb, akik elsőre nem tűntek olyannak (és másodikra sem). Mellesleg nem tudom, miből szűrted le, hogy az egész férfi nemre kivetítem a feltételezett traumáim, mint ahogy azt sem, hogy leszbikus nő vagyok.
2021. dec. 7. 15:45
 6/29 A kérdező kommentje:

A negatív kommenteket lexarom! :D Nem is válaszolok rájuk.

Ez a poszt inkább a srácoknak szól, nem tudtam kizárni a többieket. :)) Ha meg észreveszed, hogy betévedtél a fiú öltözőbe, akkor nem kell bunkó lenni a másikkal, hogy pl. miért áll meztelenül a zuhany alatt, phúj!! Hanem mielőbb kimenni onnan. Nem kell a cicaharc ide! Még akkor sem, ha neked bajod van a férfiakkal. Biztos vannak erre szakodosodott oldalak, írkálj oda!

No offence? De ahogy látom részedről "offence" van, de minek kezdeményezel, amikor ehhez a témához semmilyen oldalról sincs közöd?

2021. dec. 7. 16:22
 7/29 anonim ***** válasza:
9%
Kerdezo. Csak es kizarolag szemelyesen ismerkedek nem kell a hulyeseged. Inkabb szépüljél, es szemelyesen beszélgessél a nőkkel
2021. dec. 7. 16:23
 8/29 A kérdező kommentje:
Lexarom, hogy hogyan ismerkednél. Nem az én dolgom.
2021. dec. 7. 16:44
 9/29 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!

(Foglalt) nőként mondom, hogy szerintem jókat írtál. Kiegészíteném még a helyesírással, mert nyilván ha írásban kommunikálunk valakivel, akkor ez az első dolog, amit látunk a másikból.

Minden ember, férfi és nő más, így az első kommentelőnél nem működne, meg persze azoknál sem, akik nincsenek is fent. De sokaknál hasznosak lehetnek a tanácsaid.

2021. dec. 7. 18:00
 10/29 anonim ***** válasza:
100%

Én is csatlakozni tudok az előttem szólóhoz. A helyesírás nem elhanyagolható, mint ahogy az sem hogy tudjon frappáns témákat hozni és ne haljon meg a beszélgetés egy “szia mizu” kaliberű nyitás után.

Szintén nőként mondom.

2021. dec. 7. 18:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!