Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Srácok, segíthetek ismerkedni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, segíthetek ismerkedni?

Figyelt kérdés

Van ez a messenger nevű találmány, ahol el lehet érni különféle nőket, ugyebár. Sokkal eredményesebb, mint egy társkereső. Mivel Facebook alapú, ezért jó esetben (ha nem tilt le magáról mindent), sokkal több személyes információt, fotót, érdeklődési kört, bármit, oszt meg egy nő, mint pl. egy társkeresőn. Nem tudom hogyan sikerült rákapnom, de ebben a 2 évben kb. 6 nővel beszélgettem (és még párral, de azok felejtősek), ebből az egyikkel találkoztam párszor, mint barát (plátói szerelem volt), kettővel jártam is, de csak kicsit és átfedésben, eggyel meg barátok lettünk, viszont az egyikkel közülük több, mint fél éve együtt is vagyok! Van egy másik is, akinél tudom, hogy érez valamit, de nem akar semmit, mivel van barátnőm, ő meg nem tud csak félig csinálni valamit, csak félig érezni. De jó is így, csak sajnálom, hogy "érez valamit" irántam. :)

Szóval, érdemes kezdeményni nőknél messengeren. Persze, én sem úgy csináltam, hogy böngésztem a Fb-ot, hogy milyen nők vannak fent. Van, akit azért néztem meg, mert vagy lájkolt, vagy kommentelt hozzám, ezzel jelezve, hogy létezik. Persze, biztos nem ez volt a szándéka, de nekem ennyi elég volt, megnéztem és érdekesnek találtam a profilképét és ráírtam, majd visszaírt (van, aki nem olvassa, meg aki vissza sem ír). Olyan is volt, aki egyedülálló volt és csinos, persze, hogy ráírtam! Viszont itt jön a nehezítés! Nem elég, ha annyit írsz egy nőre, akit kinéztél magadnak, hogy „helló szia”, vagy valami hasonló “magasröptű” szöveget! Tudom, hogy az ilyeneket utálják. Ha sikert is el akarsz érni (és nem csak ágyba vinni), akkor beszélgetni kell a nővel. - vannak akik ezt nem tudják. :) Nem elég, ha tudsz beszélni, tudni kell, hogy hogyan beszélgess vele! Tudom, ez sok férfinek nem megy, de enélkül szinte lehetetlen. Oké, nekem is volt olyan, hogy csak le akartam feküdni az egyikkel, de akkor is célravezető volt a kezdeményezés és a beszélgetés. Érdeklődő voltam, nem kérdezősködő és az sem árt, ha humoros vagy és jól érzi magát veled, amikor beszélgettek. Onnan meg szintet lehet lépni, hogy találkoztok. Nem kell elhúzni a dolgot, hónapokig beszélgetni, elég 1-2 hét. Nekem volt olyan, hogy három hónapig beszélgettem intenzíven egy nővel (a plátói szerelem, akkor éppen külföldön dolgozott), napi sok órát chat-elve, később már hangban is beszéltünk, de mivel olyan jó nő volt, hogy mindenki csak megdönteni akarta, bebiztosítottam, hogy csak barátkozom vele. Most már azt érzem, hogy ezzel csesztem el az egészet. Bánom is, meg nem is, de inkább nem, mert mentálisan nem volt egészséges.

Szóval, használjátok ki ezt a lehetőséget, ismerkedjetek messengeren! De fogadjátok meg a tanácsaimat! Persze, gondolhatjátok, hogy okoskodom ezzel a sok “jó tanáccsal”, de higgyétek el, hogy tapasztalatból beszélek. Ez olyan, mint amikor kialakul egy emberben egy affinitás valami iránt, amit csak később vesz észre. Nekem az egyik nő mondta, hogy jó velem beszélgetni. Ellenben velem, mások csak kérdezősködnek. Beszélgessetek velük, kedvesen! :)

Sok sikert!

2021. dec. 7. 14:40
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

Én egyszer írtam rá egy nekem szimpi lányra és bejött. Egyébként olyan szar szöveggel indítottam, hogy figyelj: "Szia! Te volnál az a Hajnalka, akivel Anotalkon beszéltem? :D"

Erre mondta, hogy nem, én meg "😱😱 dehát ezt a nevet adta meg, mást meg nem lelek így, ejjj. 😱 Mindenesetre bocsi a zavarásért. 😅" Erre ő aszondta, hogy semmi baj, van ilyen. :D Aztán másnap ráírtam, hogy nem jutottam célba, de ha már neki írtam, akkor van-e kedve beszélgetni? :D Aztán volt. Tök jó barátok lettünk. :D

Persze ezt a taktikát nemigen ajánlom, mert szerintem harmatgyenge volt, de figyelj, nála bejött, KeK. Úgyhogy ennyi, csak próbálkozni kell, osztán majd egyszer sikerül.

2021. dec. 7. 18:28
 12/29 anonim ***** válasza:
2021. dec. 7. 21:31
 13/29 A kérdező kommentje:
Nem látom, hogy milyen nőket dob fel, de a leírásokból el tudom képzelni.
2021. dec. 8. 15:39
 14/29 A kérdező kommentje:

Köszönöm azoknak a nőknek, akik normálisan írtak, nem úgy mint az egyes válaszoló! Neki egy nagy egyes jár, leülhet. 😏 Nem is értem, hogy mi ez a hatalmas ellenszenv nála az egésszel kapcsolatban. Talán, magával vannak bajai, amit kivetít erre, meg a férfiakra. Talán, pont egy (vagy több) férfi miatt.

Igazatok van, a helyseirass tnykeg fontoss. 😅 Hirtelen azt hittem, hogy az én helyesírásommal van a baj, mert én nagyon figyelek erre. Főleg arra, hogy ne legyek nyelvtannáci. Vagy, nyelvtan náci? 🤔 Fontos, ennek ellenére találkoztam már olyan nővel, aki úgy írt, hogy kissé szúrta a szemem. Nem is értem, hogy miért nem tudnak helyesen írni. Megalázzák a nyelvet ezzel! Volt olyan csoport, hogy rossz volt olvasgatni a posztokat, mintha direkt úgy írtak volna, hogy hol tudjuk kitekerni a magyar nyelvet. 😒

Nálam nem szokott lehalni egy beszélgetés, sőt! Többször volt már olyan, hogy a másik fél beszélgetett volna még, de el kellett köszönnöm, mert nagyon régóta chat-eltünk. Messengeres-hanghívásban a rekord 9-10 óra volt!

"Csak próbálkozni kell, osztán majd egyszer sikerül." - adom! 😊

2021. dec. 8. 15:44
 15/29 A kérdező kommentje:
A barátnőm, akit a messengeren ismertem meg, csinos, szép és okos Nő! Többször felmelgette már, hogy nagyon örül, hogy ráírtam. Pedig olyan nő, akinek nincs ilyenre szüksége, soha nem ismerkedett neten, és tényleg nagyon jól néz ki. Elkezdtünk beszélgetni, barátkozásnak indult, de egy ponton eldöntöttem, hogy ez a Nő kell nekem, majd később el is mondtam neki. Később kifejezte, hogy ez egy szimpatikus lépés volt, mert a mai férfiak nem tudják mit akarnak. Annak, hogy megléptem ezt, mind2en örülünk! Tulajdonképpen "csináltam magamnak egy szerelmet". :)) Nagyon ragaszkodó lány, és örülök, hogy megismertem. Jobban örülnék, ha személyesen botlottam volna bele, de erre esély sem lett volna, mert Ő az ország déli részében lakik.
2021. dec. 9. 02:29
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

Figyu ez az egész hókuszpókuszod egyvalamin alapul, amin minden társkereső platform is: a külsőre

Azaz ha jól nézel ki akkor ezzel sikeres leszel (viszont akkor inkább a társkeresők), ha pedig nem nézel ki jól akkor felejtős, mert sosem fogod érdekelni a nőket, akármilyen szöveget tolsz.

Felejtsd el az egészet ha nem vagy vonzó eleve a nők szemében

Ennyi a titok

2021. dec. 14. 21:58
 17/29 A kérdező kommentje:
Olvasd el figyelmesebben, amit írtam. Van barátnőm! Na, és hol ismerem meg? :)) A titok pedig a beszélgetésben rejlik. Amúgy meg, a nők vonzóbbnak találnak engem, mint én magamat. A társkeresőket meg nem úgy használják, ahogy lehetne. Nem működik. Persze, vannak kivételek.
2021. dec. 14. 22:12
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

Tapasztalatom szerint a nők nem szeretnek idegeneknek válaszolni, szó nélkül hagynak vagy tiltanak. Semmivel sem másabb, mint egy társkeresőn. Sőt, facebookon kevésbé ismerkednek társkeresés gyanánt, mert szerintük "az nem arra való". így sokkal bizalmatlanabbak is.

Sőt, van hogy "egyéb üzenetek"be teszi amit nem is látnak. Engem olyanok hagytak "láttam" nélkül, akivel még közös ismerős is volt. Kérdező, ez sajna nem működik.

2021. dec. 14. 22:31
 19/29 A kérdező kommentje:
"ebben a 2 évben kb. 6 nővel beszélgettem (és még párral, de azok felejtősek), ebből az egyikkel találkoztam párszor, mint barát (plátói szerelem volt), kettővel jártam is, de csak kicsit és átfedésben, eggyel meg barátok lettünk, viszont az egyikkel közülük több, mint fél éve együtt is vagyok!"
2021. dec. 14. 23:06
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
De gondolom facebook-on rajta van a fényképed. És mivel látnak a nők és átlagosan vagy jól nézel ki, a munkád is le van írva, azért válaszolnak neked. Pl. haverom focista és be is írja face-re, hogy mennyit keres mint focista. Na, neki már nem kell senkinek írnia, a csajok maguktól írnak neki.
2021. dec. 15. 10:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!