Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire befolyásolja szerintetek a szexmentes élet a párválasztást? Hogyan lehetne ezellen tenni?
Nő vagyok. Már egy ideje egyedül vagyok, semmiféle kapcsolatom nem volt szakítás óta. Azóta átértékeltem a dolgokat, tudom, milyen partnerre vágyok komoly párkapcsolatilag. Vannak is 'jelentkezők', azonban annyira hiányzik a szex, hogy ha elkezdek valakivel beszélgetni, egyből azon kattogok, nem tudom reálisan látni a dolgokat. Más is van/volt így ezzel? Ti hogyan oldottátok meg a dolgokat? Ha valakivel komolyabbra is fordulna a dolog, nem szeretném ezzel elrontani, se siettetni a dolgokat, mert alapvetően alacsonyabb a libidóm..
(Légyszi, mellőzzetek a szexeljek előtte valakivel szöveggel)
Nekem semennyire. Mélyen spirituális vagyok. Hatalmas libidóval. De amikor nincs párom, nem érzem, mert a szerelem az érték, a szex csak a kiterjesztése a szellemi, érzelmi, mentális egyesülésnek.
Ha sokáig nem szexelek, se befolyásol egyáltalán, mert érzem a másik embert és azt nézem, a személyiségünk mennyire rezonál együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!