Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire befolyásolja szerinte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire befolyásolja szerintetek a szexmentes élet a párválasztást? Hogyan lehetne ezellen tenni?

Figyelt kérdés

Nő vagyok. Már egy ideje egyedül vagyok, semmiféle kapcsolatom nem volt szakítás óta. Azóta átértékeltem a dolgokat, tudom, milyen partnerre vágyok komoly párkapcsolatilag. Vannak is 'jelentkezők', azonban annyira hiányzik a szex, hogy ha elkezdek valakivel beszélgetni, egyből azon kattogok, nem tudom reálisan látni a dolgokat. Más is van/volt így ezzel? Ti hogyan oldottátok meg a dolgokat? Ha valakivel komolyabbra is fordulna a dolog, nem szeretném ezzel elrontani, se siettetni a dolgokat, mert alapvetően alacsonyabb a libidóm..

(Légyszi, mellőzzetek a szexeljek előtte valakivel szöveggel)

2021. dec. 5. 22:18
 1/5 anonim ***** válasza:
80%
Nálam sehogy, mert demiszexuális vagyok, csak olyan lányokkal igénylem az aktust, akikkel előtte kialakult valamilyen erős érzelmi kötődés(eddig 3 ilyen volt). Ha valaki rögtön az elején nagyon nyomul az általában taszító hatással van rám, néha volt, hogy belementem ilyenbe,és ha működött is a cerka, általában nem kifejezetten élveztem és utána már nem is nagyon akartam a másikkal folytatni az ismerkedést, közelében sem volt annak, mint amit olyan lányokkal éltem meg, akikkel mély érzelmi kötődés már kialakult. Amúgy elvagyok partner nélkül is évekig ha éppen nincs olyan, aki úgy igazán érdekelne, ilyenkor inkább magamnak csinálom, mint hogy belemenjek felszínes együttlétekbe.
2021. dec. 5. 22:45
 2/5 anonim ***** válasza:
91%
Fáraszd le magad kicsit mielőtt randizni mész, pl. egy kiadósabb sport. Így kicsit nyugodtabb leszel de azért nem leszel jóllakva szexuálisan. Ezt azért írom, mert az nem megoldás, hogy "hát önkielégíts" mert akkor meg nem tudod lemérni, megvan-e a szexuális feszültség a kiszemelteddel. Itt segíthet a sport. Nem kattogsz annyira, de érzed, hogy lehet-e kémia kettőtök között, vagy sem.
2021. dec. 6. 00:10
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem semennyire. Mélyen spirituális vagyok. Hatalmas libidóval. De amikor nincs párom, nem érzem, mert a szerelem az érték, a szex csak a kiterjesztése a szellemi, érzelmi, mentális egyesülésnek.

Ha sokáig nem szexelek, se befolyásol egyáltalán, mert érzem a másik embert és azt nézem, a személyiségünk mennyire rezonál együtt.

2021. dec. 6. 08:49
 4/5 anonim ***** válasza:
11%
aszexuális társkereső oldalak. alacsony libidójúnak hirdetve magukat olyan férfi hirdetőket keress
2021. dec. 6. 08:58
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szégyelled, hogy szexéhes vagy. Jó dolog a szex, és egy kapcsolatnak is az az alapköve. Saját tapasztalatból, ha megfelelő, számodra vonzó partnered lesz, akivel jó lesz a szex, nem lesz alacsony a libidód.
2021. dec. 6. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!