Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem megy?
Figyelt kérdés
Sziasztok én egy 29 éves férfi vagyok és két éve vagyok egyedül. Egyszerűen nem megy a párkeresés. Bárhol bármelyik lány társaságát keresem, egyszerűen nem találok olyant, aki a szexen kívül más nem akarna. Benne van a hiba, vagy görcsösen ragaszkodok ahhoz az elképzelésemhez hogy komolyabbat szeretnék ?2016. dec. 12. 10:26
1/3 anonim válasza:
Szerintem a párkereséshez ne ragaszkodj görcsösen. Vagy találsz olyat véletlenül, akivel kölcsönösen megfeleltek egymás igényeinek, vagy nem.
2/3 anonim válasza:
az a baj hogy szexelni akar ? :)
Nos, rettenet :)
Komolyan gondolod hogy odamész a nőhöz szia, te jó anya kinézetű vagy, szeretném ha a feleségem lennél a sz.ros gatyáimat mosnád, vasalnál, 3 gyereket szülnél és mindig itthon várnál.
Az se tudod kicsoda. találkozol vele, ha kiderül hogy szexelni akar még jobb, mert van ok találkozni majd egymásba szerettek.. vagy nem.
3/3 anonim válasza:
Ne csajokban keresd a hibát. Nyilván, ha olyan pasi lennél, akivel érdemes leélni egy életet, aki annak minden területén partner tud lenni, akkor nem csak szexre kellenél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!