Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erdélyiekhez szól a kérdésem. Nektek is nehezen megy a pártalálás?
Vagy csak engem kerül el ennyire a szerencse?
25/N
Bocsi, nem erdélyi vagyok, csak megakadt a szemem a kérdésen.
Odakint megy nenehezen vagy itt, magyarországon?
Szerintem mindenhol nehezen megy a pártalálás. Érhető, hogy magyar férfit akarsz, akkor szűkebb lehetőségekből tudsz válogatni. Bár ezt nem mondtad egyértelműen.
Én azt látom itt Magyarosrzágon, hogy hiába mindenki magyar, mégis nehezen megy az embereknek. Nem hiszem, hogy ez arról szól kifejezetten, hogy Erdélyiben vagy. (Én is onnan származom, de már régóta Magyarország határain belül élek.)
Ha normális embert is akarsz találni, akkor gondolom szintén korlátoltak a lehetőségeid. Bár fogalmam sincs milyenek a tipikus erdélyi pasik. Én itt országon belül egyaránt látok buta nőket és buta férfiakat.
26F
Főleg azért szar mert pl. a buszon nem szólíthatsz meg csak úgy egy csaj magyarul mert nem biztos, hogy megérti. Amúgy sem vagyok nagy dumás hát akkor még románul...
30 körül járok, diplomás jól kereső... de ez az egy dolog ne akar össze jönni. Egyébként mindenkép magyar párt szeretnék magamnak. Mint barát- haver semmi bajom a többivel :)) de azért mint társ mégis inkább magyar keresnék.
Egyébként már gondoltam arra is ha semmiképp nem jön össze akkor átköltözök valamelyik magyar városkába, vagy Budapestre... ha egy két éven belül sem lesz barátnőm. Ott legalább tudom, hogy nem néznek furán rám ha magyarul szólítom meg, és akkor sem furcsállják ha hanyagolom ha nem magyar :P mint nőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!