Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyi esélye így egy férfinek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi esélye így egy férfinek?

Figyelt kérdés

Most csak a külsőt nézzük. 180 cm / 95 kg

Full átlag, nem sportol, van rajta súlyfelesleg de ezen a 80 as években nem zárták volna ki a nők csak azóta gáz mióta 65-70 kg a trend a férfi testalkatát illetően.

2021. dec. 5. 13:28
 1/9 anonim ***** válasza:
68%
Nagyon ritka az olyan nő, aki csak a külsőt nézi.
2021. dec. 5. 13:29
 2/9 anonim ***** válasza:
68%
a 80as evekben se szerettek a dagadt ferfiakat az igenyesebb nok. es most se a 65-70 kilo a trendi, de aki sajat bevallasa szerint is zsiros es nem sportol, az nem tudom mit var. nok szidasa helyett inkabb koncentralna a sportra/fogyasra.
2021. dec. 5. 13:32
 3/9 anonim ***** válasza:
79%
Ehhez a magassághoz senki nem várja el, hogy 65-70 kiló legyél, full átlag, sport nélküli testet nézve az ideális neked 80 körül lenne. Aki ilyen téren igénytelen magára, az sokszor az élet más területein is az, ami nem jó.
2021. dec. 5. 13:32
 4/9 anonim ***** válasza:
44%
sztem kezdjel el napi 100 fekvot tolni, majd celozd be a 200at
2021. dec. 5. 13:51
 5/9 anonim ***** válasza:
39%
Én meg még azt hittem hogy én vagyok az átlag aki heti 4x konditeremben szakad meg és 2x fut is.
2021. dec. 5. 14:16
 6/9 anonim ***** válasza:
74%
Önmagában a külsőt nézve nálam lenne esélye de ez csak egy dolog a sok közül és inkább más dolgok fontosabbak mint éppen a kg.
2021. dec. 5. 14:24
 7/9 anonim ***** válasza:

Magas fehérje tartalmú ételek, sok zöldség, uzsonnára valami könnyű, vacsira turmix, napi 20-30 perc gyors séta a szabadban, vagy elektromos futópadon, utána egy fehérjeturmix és el is tűnik hamar a felesleg.

Persze csak ha téged zavar...

Ha nem zavar, akkor meg ne törődj ezzel.

2021. dec. 5. 14:29
 8/9 anonim ***** válasza:
Építs időgépet.
2021. dec. 5. 14:38
 9/9 anonim ***** válasza:
43%

180/95 kg nem kövér. Minimális túlsúly, féken kell tartani. Aki egész nap melózik, nincs ideje, ereje vasakat emelgetni heti3x.

Én 186/104 vagyok, nem sportos, átlagbéla. Ha nem kimondottan szexkapcsolatot keresel, szerintem harmadlagos tényező a kg.

Nekem már nem az a cél, hogy tinitestű 30-as gazellákkal hetyegjek és fényezzem az egojukat. Sokkal fontosabb, hogy elviselhető természete legyen, és hasonló érdeklődése, mint az enyém. Egyértelmű, hogy ne legyen elhízva, de egy kis "fogni való" még jól is néz ki egy nőn.

2021. dec. 5. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!