Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az incelek olyanok mint a szuperhősök?

Figyelt kérdés

Fura,meg nem értett különc figurák.A társadalom kirekeszti őket.

A filmekben is általában szerencsétlen,csajozni képtelen alakok.Az más kérdés hogy aztán mindig van egy nő a képben :)

2021. dec. 4. 19:12
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

Én nem vagyok incel. De kiváló empátiával rendelkezem ;-)

De ahogy olvastam az itteni incel kérdéseket teljesen ez ugrott be...hogy a társadalom kirekeszti őket,azonnal ráugranak az ilyen inceles kérdésekre az emberek és támadják őket :) Ellenségesek.Meg nem értett emberek,különcök,máshogy gondolkodnak,máshogy élnek.A szuperhős karakterek is hasonló jellemű emberek.Legalábbis sok esetben így mutatják be őket.Jó,kivétel a nőgyűlölet :) De ugyanúgy balfék,szerencsétlen emberek,akiket piszkálják a suliba,bénák a csajoknál :)

2021. dec. 4. 19:35
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

Igen, mert a szuperképesség nélküli Batman-t vagy bármelyik Robin-t ignorálják a nők. Ó, nem, mindegyiknek van párkapcsolata a történeteiken belül is. Jaj, legalább tudnád, hogy mit beszélsz...

Semmi átmenet nincs a frusztrált, gyűlölködő incelek és a hősök között. Igazából a negatív karakterek közül is csak néhány jut eszembe. A hősök pont, hogy nem balfék és szerencsétlen emberek, és csak néhányukra igaz, hogy bénák a csajoknál (itt konkrétan melyik hősökre gondoltál?).

2021. dec. 4. 19:52
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha a szuperhősök ronda, igénytelen lúzerek lennének, akik munkanélküliként - vagy valami nevetséges összeget fizető munkával - a gyerekkori szobájukban tehénkedve írnák a frusztrációval teli kérdéseket a GYK-ra, nem sokan ülnének be a moziba Marvel és DC filmekre, az tuti 😂😂😂
2021. dec. 4. 20:20
 14/29 anonim ***** válasza:
15%
Szerintem József Attila és Petőfi Sándor is incel volt!
2021. dec. 4. 21:14
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

14

Petőfi hogy, ha volt felesége? :D

2021. dec. 4. 21:17
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Petőfi Sándor? Akinek felesége volt és egy forradalom élére állt? Ugyan kérlek, a korban kiemelkedő alak volt. József Attila pedig hiába volt sikertelen a magánéletében, nem volt egy gyűlöletteljes és ostoba alak, hogy ilyen jelzőkkel illesse magát.
2021. dec. 4. 21:17
 17/29 anonim ***** válasza:

16

Sőt, van egy elmélet, miszerint Petőfit elfogták és elvitték Oroszországba, ahol össze házasodott egy másik nővel, és születtek gyerekei is. Ennek nem tudom, mennyi a valóság alapja, de van erről egy videó, ha érdekel. :)

2021. dec. 4. 21:20
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

"A filmekben is általában szerencsétlen,csajozni képtelen alakok."

Nevezz már meg egy ilyen szuperhőst. Szerintem esetleg Pókember juthatott eszedbe, de őt mindig csak egy alak (Flash Tompson) piszkálta, de amúgy egy intelligens, barátokkal rendelkező srác volt már a legelején is, aki kicsit bizonytalan volt, de aztán nemhogy magabiztos lett, de egy valódi hős.

"De ugyanúgy balfék,szerencsétlen emberek,akiket piszkálják a suliba,bénák a csajoknál :)"

Ismét megkérdezem, melyik szuperhősök ezek? Kapásból kétszáz DC és Marvel hőst biztosan fel tudok neked sorolni, de egyikre se illik ez a leírás, pláne az első fele, ami ellentétes a hős fogalmával. Szóval, mely szuperhősök ezek? Név szerint, persze.

25/N

2021. dec. 4. 21:21
 19/29 anonim ***** válasza:
Persze, hogy jó pasikat tesznek be az ilyen szerepekre, mert a 40 kgos pálcika Gyurival vagy a 130 kgos Maci Lacival senki se nézne meg egy ilyen filmet 🤷‍♀️
2021. dec. 4. 21:51
 20/29 anonim ***** válasza:
9%

"Jó,kivétel a nőgyűlölet :)"

Az nem kivétel

Amíg az incel nem jön fel ide gyakorira, és nem olvassa ezt a sok mocskot amit a feminácik összehordanak róluk, addig nem nőgyűlölők. Azután persze hogy azok lesznek, tiszta szívből.

De alapból nem azok

2021. dec. 4. 21:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!