Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az incelek olyanok mint a szuperhősök?
Fura,meg nem értett különc figurák.A társadalom kirekeszti őket.
A filmekben is általában szerencsétlen,csajozni képtelen alakok.Az más kérdés hogy aztán mindig van egy nő a képben :)
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Végre más is látja a párhuzamot. Én a fent linkelt kérdést írtam ki a témában. Természetesen nem reklám. Azok után amiket ott én kaptam, valószínűleg itt is le fognak hurrogni.
Inkább mint az átlag arkhami-i lakos.
Sok DC és Marvel képregényt olvasok, egy hős se jut eszembe, aki gyűlöli a nőket (sok esetben korlátoznák is őket), és a saját sikertelensége miatt a világot okolja, holott saját maga a legfrusztráltabb és akaratos ember.
Na jó,szuperképesség nélküliek...de ha lenne szuperképességük felfigyelne rájuk a NŐ...ahogy a filmekben is :) Így meg nem tud rájuk senki felfigyelni,mert csak szürke incelek.
Tanulság lehet a párhuzamból hogyha incel vagy,akkor keress valami dolgot,amiben kiemelkedő vagy,és rá lehet mondani hogy szuperképesség...mert akkor lesz csajod is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!