Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az incelek olyanok mint a szuperhősök?

Figyelt kérdés

Fura,meg nem értett különc figurák.A társadalom kirekeszti őket.

A filmekben is általában szerencsétlen,csajozni képtelen alakok.Az más kérdés hogy aztán mindig van egy nő a képben :)

2021. dec. 4. 19:12
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
96%
inkább mint a lúzerek, akik lúzerek, de világmegváltó szuperhősnek képzelik magukat.
2021. dec. 4. 19:14
 2/29 anonim ***** válasza:
87%
😂😂
2021. dec. 4. 19:16
 3/29 anonim ***** válasza:
90%
Senki nem rekeszti ki őket. Az a baj, hogy fogalmatlan balfékek.
2021. dec. 4. 19:19
 4/29 anonim ***** válasza:
100%
Ööö... Egyáltalán nem.
2021. dec. 4. 19:19
 5/29 anonim ***** válasza:
6%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Végre más is látja a párhuzamot. Én a fent linkelt kérdést írtam ki a témában. Természetesen nem reklám. Azok után amiket ott én kaptam, valószínűleg itt is le fognak hurrogni.

2021. dec. 4. 19:20
 6/29 anonim ***** válasza:
91%
De miért lennének szuperhősök? Milyen szuperképességeik vannak? Egoisták vagy mi?
2021. dec. 4. 19:21
 7/29 anonim ***** válasza:
88%

Inkább mint az átlag arkhami-i lakos.

Sok DC és Marvel képregényt olvasok, egy hős se jut eszembe, aki gyűlöli a nőket (sok esetben korlátoznák is őket), és a saját sikertelensége miatt a világot okolja, holott saját maga a legfrusztráltabb és akaratos ember.

2021. dec. 4. 19:21
 8/29 A kérdező kommentje:

Na jó,szuperképesség nélküliek...de ha lenne szuperképességük felfigyelne rájuk a NŐ...ahogy a filmekben is :) Így meg nem tud rájuk senki felfigyelni,mert csak szürke incelek.

Tanulság lehet a párhuzamból hogyha incel vagy,akkor keress valami dolgot,amiben kiemelkedő vagy,és rá lehet mondani hogy szuperképesség...mert akkor lesz csajod is :)

2021. dec. 4. 19:25
 9/29 anonim ***** válasza:
100%
Neked mi a kiemelkedőséged?
2021. dec. 4. 19:28
 10/29 anonim ***** válasza:
Inkább mint a szuper gonoszok..
2021. dec. 4. 19:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!