Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magányos férfiak, hol ismerkedtek?
Figyelt kérdés
2021. dec. 4. 16:49
11/14 anonim válasza:
#9 vagyok: mért ne mennék oda? :D Elhatározottság kérdése, kis bénázás az elején, aztán rutinosan folytatni. Ha diszkóba oda mer az ember menni idegenhez, akkor az utcán is, annyi hogy itt nem a pia diktál, hanem a józan ész. Illetve, hogy nappal hamarabb találni kapcsolatra való normális lányt, ellenben az éjszakával.
Másrészt azért is utca, mert ott könnyebb egyedüli lányt találni, viszont ilyen közösségi eseményeken nagyrészt baráti társaságok vannak, így haveri erősítés nélkül kevés az esély ismerkedni. Persze megállóban is lehet próbálkozni, mert ott várakozás közben is lehet próba-szerencsézni.
12/14 anonim válasza:
Magányos nők híján sehol nem érdemes ismerkedni
13/14 anonim válasza:
#11, ja értem, hát én még utcán nem próbáltam ki, csak azért kérdeztem, mert én nem hiszem hogy odamernék menni, de megpróbálom, köszönöm a válaszodat. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!