Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Beírjam a társkereső/tinder...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beírjam a társkereső/tinder profilba, hogy nem iszom alkoholt? Ez vonzhat vagy taszíthat inkább nőket?

Figyelt kérdés

Nem iszom alkoholt egyáltalán, de lehet mellettem inni, pl. ha elmegyünk a barátaimmal beülni valahová és megisznak az este néhány sört azzal nincs gondom, vagy újabban már bulikba is járok (sok év kihagyás után) és józanon szoktam végigtáncolni az egész estét és megtanultam élvezni, felszabadultnak lenni.

Viszont nyilván olyan párt képzelek el, aki nem iszik sokat, tehát akinek heti szinten vagy gyakrabban kell a komoly piálás, vagy szeret simán berúgni azzal a nővel nem gondolom, hogy összeillenénk. Ismerek ilyen lányokat, akik keveset szoktak inni vagy pedig ritkán (havi szinten, vagy ritkábban, vagy jelképesen és alkalmakkor), szóval tudom léteznek, de nem tudom másoknak ez mennyire szempont. A Tinderen dobta fel, hogy most már be lehet jelölni a kedvenc italt is és ott van ilyen opció, hogy "antialkoholista", erről gondolkoztam el, hogy érdemes-e bejelölnöm.

2021. dec. 3. 23:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
91%
Ha olyan nőt keresel, aki nem iszik, akkor pont azokat a nőket fogja vonzani.
2021. dec. 3. 23:25
 2/14 anonim ***** válasza:
15%

Tinderre mindegy, ott ingyen dugásra mész.

Normálisra ne! Engem mindig leszóltak, mert én sem ihatok.

2021. dec. 3. 23:37
 3/14 anonim ***** válasza:
73%
Vonzo. Ird be.
2021. dec. 3. 23:48
 4/14 anonim ***** válasza:
58%
Mindegy
2021. dec. 4. 02:51
 5/14 anonim ***** válasza:
0%
Magyarországon minden 2. felnőtt iszik napi szinten vagy alkoholista. Miért ne? Hátha több nő fog like-olni.
2021. dec. 4. 03:39
 6/14 anonim ***** válasza:
0%
Oké, hogy sört nem iszol, de néha 1-1 kupica pálinkát se?
2021. dec. 4. 05:14
 7/14 anonim ***** válasza:
20%

Ez bukó.

A nőknek olyan pasi kell, aki minden este hulla részegen állít haza a kocsmából:D

2021. dec. 4. 07:28
 8/14 anonim ***** válasza:
40%
semleges, senki mem ezalapjan fog jobbra v balra huzni.
2021. dec. 4. 08:38
 9/14 anonim ***** válasza:
74%
Akit ez taszít, az ne vonzzon!
2021. dec. 4. 08:38
 10/14 anonim ***** válasza:
16%
Minden második csaj borospohárral a kezében pózol tinderen, de azt elvárják, hogy te ne igyál, mert "alkesszal" nem akarnak járni.
2021. dec. 4. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!