Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van esély 45 éves elvált...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esély 45 éves elvált nőként társat találni? Hogy lehetne ismerkedni?

Figyelt kérdés
2021. dec. 3. 20:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

A 7-es vagyok.

9-es!

Tehát nincs olyan férfi, akivel értelmesen lehet kommunikálni?

Értem!

2021. dec. 4. 11:50
 12/14 anonim ***** válasza:

11: Van, de a jelek szerint te nem tartozol közéjük, mert szándékosan kiforgatod minden mondatom. ;)

1. lépés: értelmes kommunikáció (ennek az elvárásnak az ismerkedni vágyó férfiak kb. 20-30%-a felel meg). Ebből a 20-30%-ból azonban a másik két "elvárásomnak" nem felel meg a többség. Többnyire az utolsón buknak meg, az érzelmi érettségen.

2021. dec. 4. 11:54
 13/14 anonim ***** válasza:
Édes Istenem! :)
2021. dec. 4. 12:19
 14/14 anonim ***** válasza:
Én férfi vagyok,de jobb szeretek egyedül élni a lányommal mióta elváltam. Van barátnőm ,de csak hétvégén találkozunk,ha sikerül. Tovább megmarad így a vágy és nincs abból baj ,ha mással beszélgetek. Szeretek régi női barátaimmal beszélgetni többel is. Érdekel mi van velük,hogy vannak. Így nincs sértődés. És szeretek a magam életritmusában élni. Ne mondja senki ,hogy haszontalan vagyok ,mert nem csinálok meg azonnal valamit, vagy ,miért megyek sportolni hetente kétszer mindig ,hétvégén meg meccset játszani,ha van. Az exem 10 év után is rámcsodálkozott amikor mondtam megyek edzésre mint ,ha akkor tudta volna meg.
2021. dec. 6. 09:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!