Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem találnak kapcsolatot, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem találnak kapcsolatot, de meg se próbálják?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Igazából, logikus válaszért jöttem hátha itt kapok. Mostanság szerintem egyre jobban megy a Tinder, én 1 hónapja töltöttem le, de valahogy siralmasnak és szánalmasnak tartom az egészet.

Elég sok matchem lett, akivel matcheltem rá is írtam (nem szia mizu :dd). A következő a statisztika durván a 40% volt aki válaszolt. (A maradék vagy mással beszél gondolom vagy tesz rám, bár nem értem akkor minek húz jobbra, de legyen:D). Tehát ebből a 40%bol idáig nulla volt akivel értelmesen lehetett beszélgetni (csak magyar nyelvűekre értem).

Ezeknek a fele tömör válaszokat adott, ergo lehetetlen volt velük a kommunikáció (pl.: ja, igen, nem, ok, szeretem, nem szeretem, és te?)

A másik fele kiborulasukban, hogy nem találnak párt a sirankozasukat hallgattam végig. Felém meg se próbáltak nyitni (volt olyan akik egy direkt bókra kiakadt, hogy mi tetszik nekem benne:D. Volt aki csak elsiklott felette és a saját nyomorat nyomta tovább, pedig lett volna valaki, aki felé ha nyit lehet, ha nem is kapcsolat, de egy jó beszélgetés kisul.)

Igazat megvallva inkább az jött le, vagyis azt éreztem hogy inkább több és erősebb a lelkiproblema, mint az hogy valaki felé nyissanak.

Megjegyzem a külföldi lányok többségével elég jól szót tudtam érteni és tartom is velük a kapcsolatot. Ez itthoni standard vagy tényleg jobb ha igen, nem, semmilyen válaszokat használ az ember? Illetve, hogy akar valaki párkapcsolatot, ha egy mondatot nem ír le, nem mutat érdeklődést a partner felé?

Kíváncsian várom a válaszokat, véleményeket, tapasztalatokat :)!

2021. dec. 1. 22:23
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
43%
Hát tízes, téged nem tudnálak jó érzéssel jobbra húzni ha lány lennél, kivéve ha te kezdeményeznéd az ismerkedést, ugyancsak ugyan ilyen jókedvel, vehemenciával, kitartással, érdeklődéssel, érdekességgel, és az alap kérdések legalább nulláról zongoráznád végig... De persze gondolom nem szoktál rászorulni, hogy te keress, így lehet szimplán elég lenne csak simán balra húzni. Ezen a külsőd sem változtat.
2021. dec. 2. 06:49
 12/19 anonim ***** válasza:
hármas voltam
2021. dec. 2. 06:50
 13/19 anonim ***** válasza:
74%

11

Most ezt mondod, csak hogy a profilom alapján soha a rohadt életben nem jöttél volna rá erre. Kimerítettem a képek és a karakterek számát is az adatlapomon, volt miből csemegézni és egy közvetlen, barátságos ember képét adta az, amit ott lehetett látni. Amilyen vagyok is, ha épp nem húznak fel buta, felületes emberek, akik csak faggatni tudnak meg a fszukat egy napra felajánlani... A sokadik ilyen után már nem adtam esélyt annak, aki nem volt ígéretes nagyjából a köszönés után. Részben azért, mert én megtettem a magam részéről az első lépést azzal, hogy adtam elég infót, amiből bőven össze lehetett volna hozni egy normális kezdést, részben meg azért, mert ezzel túl sok ember nem élt és túl sokszor belementem abba, hogy részletesen és sok beszédtéma opciót feldobva a válaszomban, válaszoltam, HIÁBA.

Az első 100 embernél még türelmes vagy. Utána menjenek a francba, ha csak a small talk megy bocs.

De mint mondtam, ez nem látszott a profilomon, szóval te is ugyanúgy beetted volna. 😘

2021. dec. 2. 07:06
 14/19 anonim ***** válasza:
17%
Talán igazad van, talán tévedsz. Abban egyetértek, hogy egy kó bemutatkozó szöveg csodákra képes. De párkapcsolatban már nem csak egy mesterien összerakott szöveggel lépek, hanem veled. Ott sajnos előbb utóbb magam is rájönnék, hogy milyen vagy valójában. Ott már fellelhetőek lennének az ilyen kiégéses, türelmetlen, nagy lángon égő stb. “problémáid”. Nem tudnék mindig, mindenkor megfelelni neked, és kíváncsi lennék azt hogyan kezeled. Persze azt is lehet, hogy jól. Én megelőlegezem neked, hogy te valóban egy csodálatos ember vagy, és megértem a társkeresési szokásaidat is, és a léc ezen módon való beállítását is. A beszélgetés folyamatán... Biztos vagyok benne, hogy elég kölcsönös szimpátiát tudnál belőlem kiváltani, szóval jobbra vagy húzva. De valószínűleg nem matchelnénk. 😅 (külső, és frappáns bemutatkozás hiánya)
2021. dec. 2. 07:21
 15/19 anonim ***** válasza:
66%

14

Kár összespekulálni a jellemem ez alapján. Csak érdekességképp említem meg, hogy 2 hosszabb kapcsolatom lett Tinderről, a második (akit említettem is a 10-es hszemben, konkrétan a vőlegényem).

Tudok én édes, támogató és érdekes lenni, ha épp azt hozzák ki belőlem és nem a türelmetlent. Nem hiszem, hogy kellene változtatnom. Nem tetszhetek mindenkinek és ezzel (főleg így) tökéletesen rendben is vagyok. Nem is akarok mindenkinek tetszeni, különben kiskutya módjára irogattam volna vissza és töltöttem volna minden szabadidőm méltatlan randikkal alapos előszűrés helyett. De hogy pont ettől lennék szar jellem? Ne vicceljünk már...

2021. dec. 2. 07:33
 16/19 anonim ***** válasza:

És ezt most ne vedd sértésnek, nem annak szánom. Csak egyszerűen úgy gondolom, hogy túl sokat várnak egyesek a másiktól azoknak az üzeneteknek a színvonalához képest, amiket elküldenek neki.

Ha lazán ismerkedik valaki és nem fektet sok effortot az első beköszönésbe, akkor kezelje lazán, ha nem jön válasz vagy nem olyan, amilyenre számít.

Így is lesz biztos egy csomó igazságtalanság, de általánosságban igaz, hogy odafigyelésért odafigyelés jár, ha pedig valaki neked egy a sok közül és úgy beszélsz vele, el kell fogadnod, hogy te is az leszel neki.

2021. dec. 2. 07:37
 17/19 anonim ***** válasza:
Én nem mondtam, hogy az lennél, én csak azt mondtam, hogy kíváncsi lennék rá(d). De írtam is hogy megelőlegezek minden jót is. Az meg már csak rajtad múlik, hogy mit tudsz megtartani belőle. Persze, azt is megértem, hogy a másikkal olyan vagy, mint amit ki tud hozni belőled, és csak remélni tudom, hogy te is az érdemeinek megfelelően viszonzod amit érdemel. Nincs abban sem semmi csoda, aki sikerrel meg tud hódítani, azzal leszel. Neki sikerült. Sok boldogságot nektek. :)
2021. dec. 2. 07:40
 18/19 anonim ***** válasza:

Milyen értelmes beszélgetést vársz, ha te is egy nagyon izgalmas "szia mizu" - t írsz csak?

Az ilyenek általában unalmas alakok, és azt várják hogy a másik szórakoztassa őket. Volt, hogy visszaírtam az ilyeneknek és kb úgy éreztem magam mint egy magánnyomozó, mert csak én dobtam fel témát.

Amikor meguntam, nem vették a lapot. Jobb vissza se írni az ilyen balf4szoknak.

Szia mizu? Micsi?

Lóf4szcsi. Senki se fogja leírni a napját részletesen, vagy az adott problémáját amin kattog egy ismeretlen embernek. Annyit válaszolnak hogy "semmi"

2021. dec. 2. 14:23
 19/19 anonim ***** válasza:

Jé, neked van matched?

Nagyon jól nézhetsz ki.

21F

2021. dec. 3. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!