Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem találnak kapcsolatot, de meg se próbálják?
Sziasztok!
Igazából, logikus válaszért jöttem hátha itt kapok. Mostanság szerintem egyre jobban megy a Tinder, én 1 hónapja töltöttem le, de valahogy siralmasnak és szánalmasnak tartom az egészet.
Elég sok matchem lett, akivel matcheltem rá is írtam (nem szia mizu :dd). A következő a statisztika durván a 40% volt aki válaszolt. (A maradék vagy mással beszél gondolom vagy tesz rám, bár nem értem akkor minek húz jobbra, de legyen:D). Tehát ebből a 40%bol idáig nulla volt akivel értelmesen lehetett beszélgetni (csak magyar nyelvűekre értem).
Ezeknek a fele tömör válaszokat adott, ergo lehetetlen volt velük a kommunikáció (pl.: ja, igen, nem, ok, szeretem, nem szeretem, és te?)
A másik fele kiborulasukban, hogy nem találnak párt a sirankozasukat hallgattam végig. Felém meg se próbáltak nyitni (volt olyan akik egy direkt bókra kiakadt, hogy mi tetszik nekem benne:D. Volt aki csak elsiklott felette és a saját nyomorat nyomta tovább, pedig lett volna valaki, aki felé ha nyit lehet, ha nem is kapcsolat, de egy jó beszélgetés kisul.)
Igazat megvallva inkább az jött le, vagyis azt éreztem hogy inkább több és erősebb a lelkiproblema, mint az hogy valaki felé nyissanak.
Megjegyzem a külföldi lányok többségével elég jól szót tudtam érteni és tartom is velük a kapcsolatot. Ez itthoni standard vagy tényleg jobb ha igen, nem, semmilyen válaszokat használ az ember? Illetve, hogy akar valaki párkapcsolatot, ha egy mondatot nem ír le, nem mutat érdeklődést a partner felé?
Kíváncsian várom a válaszokat, véleményeket, tapasztalatokat :)!
Neked legalább vannak matchek
Nekem csodaszámba megy ha van, azzal meg mit kezdjek ha nincs semmi?
Egyszerűen nem tetszettél nekik eléggé.
Aki kicsit kiégett, az kb 2 üzenet után eldönti, hogy érdekes-e neki a másik ilyen szempontból vagy kár az energiát beletolni abba a beszélgetésbe.
Tudom, mert én is ilyen voltam, mikor tindereztem, kivéve hogy nem panaszkodtam, hogy nem kellek senkinek, de ki volt írva, hogy komoly kapcsolatot keresek.
Sok emberre basztam rá, mert fárasztó volt. Untam már végigzongorázni a ki mit csinál, ki mit tanul, miért, mit sportol, miért, hol lakik, miért köröket. Persze, ez sok esetben egy ismerkedés alapja, de engem ezekre válaszolni már egyszerűen nem érdekelt. Beszélgetni akartam. JÓKAT. Lelkitársat akartam, akivel tudok számomra izgalmas beszélgetéseket folytatni és nem valakit, aki kifaggat, hogy aztán kiderüljön, hogy még azok alapján az infók alapján sem tud normálisan elmélyedni egy beszélgetésben, amit ezekkel a válaszaimmal meg a profil leírásommal adtam neki...
Szóval igen, mikor láttam, hogy megint az fog jönni, hogy a másik kérdéseket tesz fel, amire ezerszer válaszoltam, ahelyett, hogy kicsit megdolgoztatná az agyam és olyan dolgokat vetne fel, amiből már kisülhet valami izgalmas, egyszerűen leszartam vagy egyszavakban válaszoltam. Türelmetlen voltam már ahhoz, hogy mindenkivel nulláról húzzak fel egy beszélgetést, ami közben kiderül, hogy fölöslegesen kezdtem el, mert ő neki sincs túl nagy mélysége vagy más okból fölösleges folytatni az ismerkedést.
Aztán így is találtam párt. Ő elég sok beszélgetési alapot adott kezdésnek. Referált arra, amit a biomban olvasott rólam, összekötötte a saját dolgaival és aszerint kérdezett, elég specifikus dolgokat és elég sok témát feldobált a kis bemutatkozásomra reagáló bemutatkozásában. Szívesen válaszoltam neki arra, amit izgalmasnak tartottam és hú, rengeteget beszéltünk, mintha ezer éve ismernénk egymást. Megvolt az első pillanattól az, ahova a legtöbb emberrel csak el akartam jutni a kínkeserves kérdésválaszok után. Valójában ő volt az, akivel nulláról kellett felhúzni az ismerkedést, a többiekkel pedig - 1-ről.
Tudom, hogy így hosszabb idő párt találni. Tudom, hogy nem igazságos. De nem csinálom azt (főleg nem szabadidőmben), amit egyszerűen nyűgnek érzek és nem szórakoztat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!