Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
COVID védőoltás előny a társkeresésnél lányok/nők ?
Figyelt kérdés
Az előbb olvastam itt egy kérdést, amiben a férfi arról panaszkodott, hogy több lány is elhajtotta, mert nem volt beoltva és oltásellenes prolinak nevezték.
Nekem 3 is van ráadásul jóféle Pfizer + egy influenza oltás. Ezzel bejövök a csajoknál lehet vele kompenzálni az előnytelen külsőt.
2021. dec. 1. 21:26
21/28 anonim válasza:
Szerintem a normális csaj és férfi nem oltat, az oltás tuti hátrány egy normális elmének. Senki nem akar gnóm gyereket vállalni amivé majd az oltások tesznek.
22/28 anonim válasza:
En is a VIP oltast kaptam a pfizert. Tok jo azota mintha megszepultem volna, jobb lenne a kommunikaciom, tisztara mint valami jo fele gomba. Edes fassom, ha valaki ez alapjan valaszt part meg is erdemli, hogy ne legyen.
24/28 anonim válasza:
Ha normálisan meg tudja nekem indokolni, hogy miért döntött így, elfogadom. De ha jön az ilyen agyalágyult retek videókkal amik arról szólnak, hogy chipet raknak be meg chemtrailt meg mittomén, na akkor elköszönök.
25/28 A kérdező kommentje:
Igazad van 24. Olyan nővel nem is jönnék össze, aki nincs beoltva.
2021. dec. 2. 06:43
26/28 anonim válasza:
Mi az, hogy kevesebb esélye van, hogy elkapja tőled? Ugyanúgy fertőzhetsz te birka!
28/28 A kérdező kommentje:
De miért, te oltásellenes liba?
2021. dec. 12. 20:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!