Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » COVID védőoltás előny a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

COVID védőoltás előny a társkeresésnél lányok/nők ?

Figyelt kérdés

Az előbb olvastam itt egy kérdést, amiben a férfi arról panaszkodott, hogy több lány is elhajtotta, mert nem volt beoltva és oltásellenes prolinak nevezték.

Nekem 3 is van ráadásul jóféle Pfizer + egy influenza oltás. Ezzel bejövök a csajoknál lehet vele kompenzálni az előnytelen külsőt.

2021. dec. 1. 21:26
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
8-as De szerintem előny, mert, ha randi alatt csókolózunk, vagy utána lefekszik velem a csaj, jóval kisebb az esélye, hogy elkapja tőlem a koronavírust, mint egy oltatlan esetén. [link]
2021. dec. 1. 21:43
 12/28 anonim ***** válasza:
92%

9#

Nem, semmi veszekedésünk nincs ebből. Neki a munkája miatt muszáj volt beadatnia, mert sokszor megy külföldre. De teljesen megérti és elfogadja azt hogy én egyenlőre nem szeretném.

2021. dec. 1. 21:46
 13/28 anonim ***** válasza:
55%
Ha ronda vagy, akkor nálam alapból kiestél. Ha azzal vagánykodsz, hogy be vagy oltva, duplán kiestél.
2021. dec. 1. 21:50
 14/28 anonim ***** válasza:
80%
Nálam nem kifejezetten előny. Az hátrány, ha valaki ilyen konteó miatt oltásellenes és engem birkáz le, amiért van oltásom.
2021. dec. 1. 21:59
 15/28 A kérdező kommentje:
13-as félsz a szuritól. Az unokatesóm is fél, de ő még csak 3 éves.
2021. dec. 1. 22:03
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

"Nekem 3 is van ráadásul jóféle Pfizer"

Egy igazi casanovàval van dolgunk 😆😆

2021. dec. 1. 22:10
 17/28 anonim ***** válasza:

#15! Azt hittem, nem az én oltásomról beszélgetünk 😉

2021. dec. 1. 22:42
 18/28 anonim ***** válasza:
74%
Egy kolléganőmnél kifejezetten kizáró ok mert oltásellenes😂
2021. dec. 1. 22:54
 19/28 anonim ***** válasza:
68%

Nálam hátrány. El tudom fogadni, ha valaki oltat, az ő dolga. De ha gyerekünk születik, és ebben a kérdésben teljesen ellentétesen gondolkodunk, hogy döntjük majd el, hogy a gyereket oktassuk - e? Persze ez hülye példa, de hosszú távra kell gondolkodni ismerkedésnél.

Van párom, ő sem oltat, és ez nekem megnyugtató, miután annyi embernek komoly baja lett oltás után a környezetemben.

2021. dec. 1. 23:38
 20/28 anonim ***** válasza:
70%

Nem szempont ez nálam társkeresésben, viszont alapvetően pozitívabb, ha oltatan, mert feltételezem, hogy legalább nem egy mosottagyú, rettegő médiabirka.

Csak szólok, hogy az oltott is ugyanúgy szórja a retkes kórt minden felé.

2021. dec. 1. 23:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!