Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
COVID védőoltás előny a társkeresésnél lányok/nők ?
Az előbb olvastam itt egy kérdést, amiben a férfi arról panaszkodott, hogy több lány is elhajtotta, mert nem volt beoltva és oltásellenes prolinak nevezték.
Nekem 3 is van ráadásul jóféle Pfizer + egy influenza oltás. Ezzel bejövök a csajoknál lehet vele kompenzálni az előnytelen külsőt.
9#
Nem, semmi veszekedésünk nincs ebből. Neki a munkája miatt muszáj volt beadatnia, mert sokszor megy külföldre. De teljesen megérti és elfogadja azt hogy én egyenlőre nem szeretném.
"Nekem 3 is van ráadásul jóféle Pfizer"
Egy igazi casanovàval van dolgunk 😆😆
#15! Azt hittem, nem az én oltásomról beszélgetünk 😉
Nálam hátrány. El tudom fogadni, ha valaki oltat, az ő dolga. De ha gyerekünk születik, és ebben a kérdésben teljesen ellentétesen gondolkodunk, hogy döntjük majd el, hogy a gyereket oktassuk - e? Persze ez hülye példa, de hosszú távra kell gondolkodni ismerkedésnél.
Van párom, ő sem oltat, és ez nekem megnyugtató, miután annyi embernek komoly baja lett oltás után a környezetemben.
Nem szempont ez nálam társkeresésben, viszont alapvetően pozitívabb, ha oltatan, mert feltételezem, hogy legalább nem egy mosottagyú, rettegő médiabirka.
Csak szólok, hogy az oltott is ugyanúgy szórja a retkes kórt minden felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!