Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha olyan nagy egyenlőség van,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha olyan nagy egyenlőség van, akkor a nők miért nem kezdeményeznek ?

Figyelt kérdés
Hiszen ezért harcoltak nem? Hogy mindenben egyenrangúként tekintsünk rájuk. Ezzel miért tennénk kivételt ?

2021. nov. 29. 11:51
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
97%
Pozitív. Akartam, nem vártam a sült galambot, később meg is jegyezte a párom, hogy azért milyen jó, hogy kezdeményeztem, mert ő nem mert volna,hiába nézte a képeimet minden nap, meg utólag kiderült, hogy messziről mindig figyelt, amit én nem vettem észre. De ő egyszerűen ilyen, én így szeretem, ennek igy kellett történnie, azóta is együtt vagyunk. Szerintem mindkét nemnél előfordul ilyen is olyan is, ez nem nemhez köthető tulajdonság
2021. nov. 29. 12:44
 12/32 anonim ***** válasza:
95%
11# :)
2021. nov. 29. 12:45
 13/32 anonim ***** válasza:
90%

Kérdező, neked gőzöd sincs a női egyenjogúságról.

A női egyenjogúság arról szól, hogy a nők is tanulhatnak, lehet önálló bevételük, amivel szabadon rendelkeznek. A nők is szabadon választhatnak szakmát. Ezek a dolgok neked talán természetesek. De belegondoltál már abba, hogy a világon hány nő nem tudja érvényesíteni ezeket a jogokat?

A szabad párválasztás mind a két nemnél 20-21.századi nyugati civilizációs luxus. Nagyon sok helyen még mindig a szülők állapodnak meg a fiatalok házasságáról.

Természetesen joguk van a nőknek párkapcsolatot kezdeményezni, de nem muszáj élniük ezzel a joggal.

2021. nov. 29. 12:54
 14/32 anonim ***** válasza:
84%

Igen, a nők azért akarták elérni a politikai, emberjogi, testi és anyagi függetlenséget a férfiaktól, hogy ráírhassanak olyan palikra akik nem is érdeklik őket különösebben.

Ha kellesz egy nőnek, tudni fogod.

2021. nov. 29. 12:55
 15/32 anonim ***** válasza:
94%
Kiscsillag, kezdeményezek csak nem nálad :*
2021. nov. 29. 12:56
 16/32 anonim ***** válasza:
32%

Egyrészt a nők nem egyenlőséget akarnak, hanem további előnyöket az egyenlőség ürügyével. Ami kellemetlen, maradjon csak szépen a férfiak dolga.

Másrészt kezdeményeznek ők is, nyilván kizárólag a top pasiknál, akikért ők küzdenek.

2021. nov. 29. 13:04
 17/32 anonim ***** válasza:
84%
16# Kiért másért küzdenénk :*
2021. nov. 29. 13:06
 18/32 anonim ***** válasza:
97%

"Másrészt kezdeményeznek ők is, nyilván kizárólag a top pasiknál, akikért ők küzdenek."

Nyilván olyannál kezdeményez mindenki, aki tetszik neki 😆

2021. nov. 29. 13:11
 19/32 anonim ***** válasza:
88%

1. Az egyenlőség jogi egyenlőséget jelent, kérlek nézz utána a dolgoknak, mielőtt hülyeségeket kérdeznél.

2. Kezdeményezünk, de csak olyanoknál, akik valóban vonzóak számunka kívül-belül. Nálad azért nem kezdeményeznek bizonyára, mert senkinél nem érted el, hogy vonzódjon irántad.

2021. nov. 29. 13:16
 20/32 anonim ***** válasza:
35%
19, amúgy ugyanezt üzenném azoknak a nőknek is, akik itt a napi férfiakcsakdugni akarnak rinyát nyomják. Nem, akarnak ők többet is, csak nem veled.
2021. nov. 29. 13:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!