Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy csendes, szerény fiúnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy csendes, szerény fiúnak tényleg nem való kapcsolat?

Figyelt kérdés

Sok mindnekitől hallottam már ezt.

Én ilyen vagyok de ettől még én is szeretnék barátnőt. Igaz így szinte lehetetlen ismerkedni ,de attól még én is vágyom egy társra, szeretetre. Meg szerintem bennem több érzelem van mint akik nagyhangúak, nem értem miért mondják sokan azt hogy egy ilyen fiúhoz nem illik lány.

2021. nov. 28. 18:46
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
ez egy butaság. sokfélék vagyunk, egymásra is különféleképp hatunk. biztos vagyok benne, hogy van olyan lány, aki ilyen fiúra vágyik. és az is lehet, hogy mellette megnyílsz.
2021. nov. 28. 18:52
 2/4 anonim ***** válasza:
15%

arra jó leszel, hogy ha csalódott a neki tetsző férfiakban, kipróbálja veled is

ha szerencséd van, akkor belekényelmesedik a kapcsolatba, és együtt lesz veled pár évig

2021. nov. 28. 19:08
 3/4 anonim ***** válasza:
68%

Napi szerény fiú.

Keresőt azért hasznàlhatnàtok.

2021. nov. 28. 19:21
 4/4 anonim ***** válasza:
64%
Sok hulye ember sok hulye jotanacsot tud osztogatni. Nem kene komolyan venni.
2021. nov. 28. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!