Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 25 éves koromig szűz maradtam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 éves koromig szűz maradtam, szerintetek mit kellene tennem, hogy ez megváltozzon?

Figyelt kérdés
Augusztusban töltöttem be a 25. életévemet. A 25 évem alatt egyszer sem beszélgettem egy lánnyal sem. Szó szerint semmit sem tudok felmutatni az ismerkedés terén. Már odáig jutottam, hogy nekem nem is érdemes elkezdenem az ismerkedést hiszen esélyem sem lenne senkinél sem.

2021. nov. 28. 17:29
 1/8 anonim ***** válasza:
52%
Kezdj el beszélgetni lányokkal? Anélkül nehéz lesz.
2021. nov. 28. 17:29
 2/8 A kérdező kommentje:
Ha tudnék a lányokkal beszélgetni hidd el már régen megtettem volna.
2021. nov. 28. 17:31
 3/8 anonim ***** válasza:
80%
Nem a beszélgetés a lényeg. Szerintem itt hibáztál. Beszélgetéstől szűz maradsz.
2021. nov. 28. 17:35
 4/8 anonim ***** válasza:
50%
Én felkerestem egy prostit mert a "normális" lányoktól már elment a türelmem. így.
2021. nov. 28. 17:42
 5/8 anonim ***** válasza:
21%
#2 Itt is vannak hasonló korú lányok. Biztos van aki szívesen beszélgetne veled. Itt anonim módon lehet, hátha akkor jobban megy neked is.
2021. nov. 28. 18:04
 6/8 anonim ***** válasza:
67%

De miért van ez így? Figyelj, nekem az egyik részben Down-kóros fiú ismerősöm is talált egy lányt magának, nem is vállalhatatlant. Azóta azt gondolom, bárkinek lehetséges. Ha gondolod, írj rám, tudok 1-2 tanácsot adni. De nem ismerkedési célból, mert van barátom.

27/N

2021. nov. 28. 18:32
 7/8 anonim ***** válasza:
27%
Azt bölcsen tetted, hogy elmentél egy prostihoz. Két kamaty között próbálj meg beszélgetni vele!!! És akkor egy csapásra két legyet ütöttél!
2021. nov. 28. 18:55
 8/8 anonim ***** válasza:
70%
Ha változtatni akarsz rajta akkor kezd el beszélgetni lányokkal mert másképp nem fog megváltozni..
2021. nov. 28. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!