Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A plátói szerelem óta nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A plátói szerelem óta nem tudok érezni más iránt. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

27/N vagyok. Pár éve (3) volt egy plátói szerelmem. Soha a büdös életben nem éreztem olyat senki iránt, pedig voltak kapcsolataim.

A lényeg, hogy tudtára adtam, mit érzek. Tetszettem neki, de neki gyereke volt és kiköltözött külföldre.

2 éve nem beszéltünk, írtam neki hogy hogy van de nem válaszol. Egyértelmű, hogy el kellene felejtenem.

De akármit teszek, nem tudok, és szenvedek. Eljárok barátnőkkel, ismerkedek fiúkkal, Tinderezem, a munkahelyem révén sok embert ismerek meg, egyetemen képzést is csinálok, tehát elfoglalt vagyok. Próbáltam randizni, de nem fognak meg az emberek. Mintha egy robot lennék.

Amikor haza érek, és lepihenek, ő az első gondolatom, és napközben is többször eszembe jut. Sokszor még mai napig is sírok miatta.

Nem szeretném, ha a fejemben lenne. Fél éve elmentem egy pszichológushoz, de ő sem tudott nekem segíteni.

Nagyon szenvedek, mert el akarom felejteni. Mit tehetnék még?

Vagy egyszerűen engedjem, hogy ezt érezzem? 27 vagyok, szeretnék egy párt, nem pedig egy plátói szerelem miatt hisztizni.

2021. nov. 28. 12:27
 1/9 anonim ***** válasza:
84%
Várd meg, amíg elmúlik. 4-5 év, azaz még bőven benne vagy.
2021. nov. 28. 12:28
 2/9 anonim ***** válasza:
8%

Úgy tűnik, egy alfahím áldozatául estél, akinek csak szexre kellettél. :)

Ilyen van, majd kihevered.

2021. nov. 28. 12:31
 3/9 anonim ***** válasza:
89%

Mással is van ilyen

Ha abszolút nem tartod vele a kapcsolatot, akkor egy idő után elmúlik

Sok idő múlva, ki kell várni

2021. nov. 28. 12:35
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Velem is volt nagyon hasonló helyzet. Én is azt hittem, na ennek soha nem lesz vége. De elmúlt! Teljesen, totálisan!

Ráadásul azóta meg a pasi van rámkattanva, de már el sem olvasom, amit ír. A sors fintora. :(

2021. nov. 28. 12:49
 5/9 anonim ***** válasza:
23%

Na, egy alfaözvegy...

Legyél tisztességes, ne húzd a pasik agyát tinderen meg randikon, ha még nem vagy túl a korábbi plátói csávón.

2021. nov. 28. 13:01
 6/9 anonim ***** válasza:
"alfaözvegy" :D:D:D Ez nagyon nagy
2021. nov. 28. 13:06
 7/9 anonim ***** válasza:
Miért írsz neki, ha gyereke van? Ne legyél már ilyen önző! Nem akar tőled semmit, hagyd békén. Akkor te is el fogod felejteni.
2021. nov. 28. 13:09
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek!

Miért írok, ha gyereke van? Mert felesége és párkapcsolata akkor nem volt, engem pedig a gyerek nem zavart, mert imádom a gyerekeket, és nincs bajom azzal, ha másét kellene nevelni.

Nem vagyok "alfaözvegy", bár tetszik a kifejezés. :) Nem hülyítem a srácokat, nem húzom az agyukat. De ismerkednem attól még szabad szerintem.

Köszönöm mindenkinek. Akkor türelmesen várok, hátha.

4. Igen, ilyen volt velem is. :) De nem csak párkapcsolatban, a sors tényleg elég furcsa tud lenni.

2021. nov. 28. 13:32
 9/9 anonim ***** válasza:
8: Ha felesége/kapcsolata nincs, nem értem miért volt fontos kiemelni, hogy van gyerek, pláne ha ez neked nem gond. Így viszont tényleg jobb, ha hagyod. Ha szingliként sem akart tőled semmit, annak ellenére, hogy kezdeményeztél nála, akkor ez a legegyértelműbb jele, hogy nem jössz be neki.
2021. nov. 28. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!