Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek, ha találnék egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek, ha találnék egy ilyen lányt/nőt 😍, meg tudnánk együtt élni magunkat és boldogok lennénk?

Figyelt kérdés

Jóideje kattogok azon, hogyan éljem meg a vágyaimat és úgy önmagam…

Nem szexeltem még (de már nagyon szeretnék) egyrész mert nehezebben ismerkedek (ennek ellenére már lett volna alkalmam párkapcsolatra és szexre is) másrészt az aki külsőleg megfogott annak nem tetszett a természete, akivel pedig hasonlóan gondolkodtunk az nem indított be szexuálisan. Az érzelmek nélküli d*gást undorítónak egy aszexuálisabb párkapcsolatot pedig unalmasnak tartok.

Úgy érzem, hogy a szerelmet keresném, egy olyan huszonéves szűz lányban, akinek nagyobb a libidója, de félénkebb, szégyenlősebb az átlagnál (ugyanakkor kifelé próbálja mutatni ennek az ellenkezőjét) viszont nagyon szeretné megélni azt, hogy egy szexi, bátor (de nem domináns) nő legyen, egy (hűséges) párkapcsolatban, nem eltúlozva, hogy egy r*banc legyen belőle.

Én is ilyesmi vagyok, hasonló célokkal, csak fiúban… ezért gondoltam, hogy így együtt ki tudnánk élni a szexuális vágyainkat és szeretetünket egy boldog párkapcsolatban, már amennyiben létezik ilyen lány…

/Szerelem alatt azt értem, hogy nagyon egymásra lennénk kattanva szexuálisan, de ugyanannyira szívesen töltenénk együtt az időt a "hétköznapokban” is, mert lenne közös érdeklődésünk és megértenénk, segítenénk egymást.

Szóval nagyon közel tudnánk egymáshoz kerülni minden tekintetben./

/Persze nem csak egymástól várnák a megváltást, hanem egyenként, magunkon is folyamatosan dolgoznánk!/

Tudom, hogy ehhez nagy szerencse is kell, de én nagyon hiszek ebben, viszont érdekel a ti véleményetek, tapasztalataitok is!

Megköszönöm, ha őszintén, de kultúráltan válaszoltok, illetve azt is, ha van itt olyan lány akinek hasonló szándékai vannak és felkeltettem az érdeklődését, az jelzi üzenetben!

Egy 25 éves “FÉRFIÚ” 😀🤣

2021. nov. 28. 08:26
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
86%
Mi lenne, ha inkább ismerkednél, ahelyett, hogy itt sajnáltatod magad? Így soha nem lesz nőd.
2021. nov. 28. 08:35
 2/15 anonim ***** válasza:
87%

Keress inkább pöttyös zebrát, több sikered lesz!

Az a lány, akinek magasabb a libidója, az nem lesz huszonévesen szűz. Csak ha nagyon csúnya.

Mitől lenne r1banc, egy monogám kapcsolatban? Te fogod eldönteni, hogy mire vágyhat, mit próbálhat ki, hányszor és mennyire élvezheti, hogy az általad vágyott szűzkur^a imázs ne sérüljön? Mert ha élvezi és igényli a szexet, akkor r1banc?

Te tényleg csak egy eszközt keresel, amin kiélheted a vágyaid.

2021. nov. 28. 08:44
 3/15 anonim ***** válasza:
97%
lehyen szuz is, felenk is meg ugyanakkor szexmanias is meg jocsaj is.. nagyon tulbonyolitod. miert nem csak szimplan egy olyan lanyt keresel, akivel kolcsonosen bejottok egymasnak kivul-belul? mert igy orokre szuz maradsz.
2021. nov. 28. 09:07
 4/15 anonim ***** válasza:
90%
Szép tündérmese.
2021. nov. 28. 09:20
 5/15 anonim ***** válasza:
97%
Eeeeez igen bzdmeg. Legyen fiatal, nézzen ki jól, legyen szexualisan tapasztalt, de minimum szűz. Ezért cserebe te mit tudsz nyujtani amugy? :D
2021. nov. 28. 09:22
 6/15 anonim ***** válasza:
44%

Hát, ha a mai világban egy 25 éves pasi szűz, az nálam a "nem normális" kategória! Számomra ennek felfoghatatlan - és megmagyarázhatatlan - okai vannak/lehetnek.

"Az érzelmek nélküli d*gást undorítónak egy aszexuálisabb párkapcsolatot pedig unalmasnak tartok." - Hát, kispofám, készülj fel évtizedes recskázásra...

Szerintem iszonyatosan össze vannak benned keveredve a sebességek!

Lehet, hogy én 2 nap alatt visítófrászt kapnék az "elvárásaidtól"!

Sok szerencsét, élj boldogul!

2021. nov. 28. 09:55
 7/15 anonim ***** válasza:
84%
Én huszonévesen szűz voltam nőként, pont a te fajtád miatt vártam eddig a párkapcsolattal és szexszel. Hányingert kaptam az összes olyan férfitól, akinek a szex körül forgott az élete (akár szűz létére is), elsősorban azért akart kapcsolatot, hogy dughasson, belsőre pedig annyi elvárása volt, hogy "há' azér' legyen kedves meg szeressen". Minden ilyen "próbálkozó" (többnyire erőszakosan nyomuló, szóból nem értő, kanos hülyegyerek) után hónapokra elment a kedvem az ismerkedéstől. A párom volt az első férfi, aki nem két lábon járó p#naként, hanem emberként, partnerként viszonyult hozzám és a mai napig fel sem merült témaként, hogy korábban ki kivel mit csinált (bár nyilvánvaló volt, hogy tapasztalatlan vagyok), pedig már vagy egy éve együtt is élünk.
2021. nov. 28. 10:18
 8/15 anonim ***** válasza:
10%

7 - egy éves "tapasztalattal" osztod az "észt"?

Bátor kislány vagy.:)

Élj boldogul!

2021. nov. 28. 12:39
 9/15 anonim ***** válasza:
84%
Nem "osztom az észt", a saját véleményemet írtam le. Tudtommal erre való ez az oldal. Egyébként meg azt írtam, hogy egy éve élünk együtt, arról szót sem ejtettem, hogy mennyi idős vagyok vagy mióta vagyunk együtt.
2021. nov. 28. 13:25
 10/15 A kérdező kommentje:

Bár félreértettetek több szempontból is, azért köszönöm, hogy leírátok a véleményetek őszintén! Megpróbálom őket értelmezni és figyelembe venni, némelyikből viszont árad a gyűlölet, ezen pedig az írójának lenne érdemes eltöprengeni.

Jöhetnek még kommentek!

✌️

2021. nov. 29. 08:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!