Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, ha találnék egy ilyen lányt/nőt 😍, meg tudnánk együtt élni magunkat és boldogok lennénk?
Jóideje kattogok azon, hogyan éljem meg a vágyaimat és úgy önmagam…
Nem szexeltem még (de már nagyon szeretnék) egyrész mert nehezebben ismerkedek (ennek ellenére már lett volna alkalmam párkapcsolatra és szexre is) másrészt az aki külsőleg megfogott annak nem tetszett a természete, akivel pedig hasonlóan gondolkodtunk az nem indított be szexuálisan. Az érzelmek nélküli d*gást undorítónak egy aszexuálisabb párkapcsolatot pedig unalmasnak tartok.
Úgy érzem, hogy a szerelmet keresném, egy olyan huszonéves szűz lányban, akinek nagyobb a libidója, de félénkebb, szégyenlősebb az átlagnál (ugyanakkor kifelé próbálja mutatni ennek az ellenkezőjét) viszont nagyon szeretné megélni azt, hogy egy szexi, bátor (de nem domináns) nő legyen, egy (hűséges) párkapcsolatban, nem eltúlozva, hogy egy r*banc legyen belőle.
Én is ilyesmi vagyok, hasonló célokkal, csak fiúban… ezért gondoltam, hogy így együtt ki tudnánk élni a szexuális vágyainkat és szeretetünket egy boldog párkapcsolatban, már amennyiben létezik ilyen lány…
/Szerelem alatt azt értem, hogy nagyon egymásra lennénk kattanva szexuálisan, de ugyanannyira szívesen töltenénk együtt az időt a "hétköznapokban” is, mert lenne közös érdeklődésünk és megértenénk, segítenénk egymást.
Szóval nagyon közel tudnánk egymáshoz kerülni minden tekintetben./
/Persze nem csak egymástól várnák a megváltást, hanem egyenként, magunkon is folyamatosan dolgoznánk!/
Tudom, hogy ehhez nagy szerencse is kell, de én nagyon hiszek ebben, viszont érdekel a ti véleményetek, tapasztalataitok is!
Megköszönöm, ha őszintén, de kultúráltan válaszoltok, illetve azt is, ha van itt olyan lány akinek hasonló szándékai vannak és felkeltettem az érdeklődését, az jelzi üzenetben!
Egy 25 éves “FÉRFIÚ” 😀🤣
Keress inkább pöttyös zebrát, több sikered lesz!
Az a lány, akinek magasabb a libidója, az nem lesz huszonévesen szűz. Csak ha nagyon csúnya.
Mitől lenne r1banc, egy monogám kapcsolatban? Te fogod eldönteni, hogy mire vágyhat, mit próbálhat ki, hányszor és mennyire élvezheti, hogy az általad vágyott szűzkur^a imázs ne sérüljön? Mert ha élvezi és igényli a szexet, akkor r1banc?
Te tényleg csak egy eszközt keresel, amin kiélheted a vágyaid.
Hát, ha a mai világban egy 25 éves pasi szűz, az nálam a "nem normális" kategória! Számomra ennek felfoghatatlan - és megmagyarázhatatlan - okai vannak/lehetnek.
"Az érzelmek nélküli d*gást undorítónak egy aszexuálisabb párkapcsolatot pedig unalmasnak tartok." - Hát, kispofám, készülj fel évtizedes recskázásra...
Szerintem iszonyatosan össze vannak benned keveredve a sebességek!
Lehet, hogy én 2 nap alatt visítófrászt kapnék az "elvárásaidtól"!
Sok szerencsét, élj boldogul!
7 - egy éves "tapasztalattal" osztod az "észt"?
Bátor kislány vagy.:)
Élj boldogul!
Bár félreértettetek több szempontból is, azért köszönöm, hogy leírátok a véleményetek őszintén! Megpróbálom őket értelmezni és figyelembe venni, némelyikből viszont árad a gyűlölet, ezen pedig az írójának lenne érdemes eltöprengeni.
Jöhetnek még kommentek!
✌️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!