Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes kútyát venni ismerkedés szempontjából?
Figyelt kérdés
Elég sok helyen próbáltam már ismerkedni, de elég kevés eséllyel. Viszont mostanában több szép fiatal nőt láttam egyedül kutyát sétáltatni.
Lehet így ismerkedni, volt akinek összejött?
2021. nov. 27. 22:01
11/13 lizzi77 válasza:
Egótuningnak ne vegyél élőlényt légyszi, mert mind a ketten szenvedni fogtok. Kb kisgyerek szinten vannak, és úgy is kell törődni velük. Nem tudod kikapcsolni, ha éppen nincs szükséged rá. Ha rossz helyről van, akkor bizony beteges, és a fele fizetésed otthagyod a dokinál. Tesómék faj tiszta tacskója bezabál vmit, ügyelet, másnap visszavinni, infúzió, 80.000,nincs rájuk Tb.Jól tartani egy háziállatot igenis sokba kerül.
12/13 anonim válasza:
A cíca jobb válaztás, mint a kútya.
13/13 anonim válasza:
12: Csak nehogy bevaduljon a 4edik évben és kikapja a gazdája szemét. Láttam már erre sok példát, hogy a macska odakapott a gazdája felé és kifejezetten szemre ment.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!