Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan sikerült kiascendolnoto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan sikerült kiascendolnotok az incelsorból?

Figyelt kérdés
Olyan blackpilled férfiakat kérdezek, akik korábban incelek voltak, megették a blackpill -t, majd ezek után sikerült nőt találniuk.

2021. nov. 27. 20:41
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
*sötetségbe
2021. nov. 28. 01:16
 22/35 anonim ***** válasza:
46%

#20: Sosem tagadtuk, hogy kellő előnnyel (legyen az igen, az általad felsorolt: külső, pénz, magasság, magabiztosság, stb.) VAGY kellő megalázkodással, megalkuvással (amivel kompenzálja a negativitásait, mint csendesség, előnytelen külső, vagyontalanság, stb.) lehet nőid. Mi is éppen ugyanezt mondtuk, csak más-más malomban őrölünk.

Úgyhogy éppen te (illetve a te táborod) az, aki ultimate ELLENérvként szereti hangoztatni a mi mentális állapotunkat, mindezt úgy, hogy rögtönítélő bíróságként, kb. a középkori inkvizíciós ítélettel máglyahalálra ítélt ember körül vihogva ugráló birkák szintjén olyasmit megengedtek magatoknak laikus átlagemberként, amiktől az általatok amúgy más tekintetben nagyra becsült SZAKemberek (pszichológus, pszichiáter, stb.) ÓVA INTENEK, hogy szükségük van SZEMÉLYES találkozásra, ÁLLAPOTFELMÉRÉSRE ennek kinyilatkoztatásához. De ti, Mari néni meg Bölcsész Rozi meg Közgazdász Józsi, ti olyan egóval rendelkeztek, mint Németh Sándor vagy Alexander Mágus, ti megállapítjátok már a kérdéskiírásból, hogy "Na ez is egy selejt incel, mint a többi..."

Utána pedig már tölcsérként terelitek a beszélgetést abba az irányba, ami kétféleképp végződhet. Vagy belesétál a csapdátokba azzal, hogy válaszolgat a saját kérdéseire, ahol kikövezitek az utat (pont a tölcsérhez hasonlatosan, ami tereli a folyadék útját) abba az irányba, ami a ti igazatokat szolgálja, hogy

"Na ugye, megmondtam, hogy egy agresszív/rasszista/nőgyűlölő/stb." vagy ha semmit sem tudtok ráhúzni, akkor "Ha ennyit foglalkoznál önfejlesztéssel, mint az itteni kommenteléssel, kérdéskiírással, akkor már ilyen meg olyan szinten lennél."

Vagy bele se megy a játékba, ez pedig egyet jelent, hogy kérdéskiírás után hagyja lecsapódni a sz..rt, hadd tomboljátok ki magatokat.

Egyetlen dolog nem következhet be, hogy érdemi vita bontakozzon ki, mert ti már előítélettel rendelkeztek és a legveszélyesebb, mikor ezt még tagadjátok is, de tudat alatt akkor is működik bennetek a „most rajtacsíptelek, te gazember!” című emberi játszma, csak ehhez mélyebb pszichológiai ismeretekkel kellene rendelkeznetek.

2021. nov. 28. 01:49
 23/35 anonim ***** válasza:
96%

22, egyrészt soha nem tagadtam, hogy előítéleteim vannak a "nagy és magasságos incel hálózattal szemben", amit amúgy évek kemény munkájával épp ezen az oldalon sikerült kivívni, mondjuk az se sokat segített, mikor betévedtem valamelyik itt linkelt csodás dühöngőbe, ahol egymást hergelték ezek a jótét lelkek.

Ismerek olyan sikertelen férfit, aki nem operál ezekkel a szavakkal, nem része ennek a "mozgalomnak" és nem kell neki ez a fura hátszél, ez a szélsőséges közösség azért, hogy működjön az élete.

Semmi bajom a sikertelen férfiakkal, de aki "incel" az általában hozza az "elvártakat".

Én sokáig próbáltam érdemben vitázni, de vagy valamely teljesen irracionális szélsőség irányába mentünk el, amik miatt itt közszeretetnek örvendenek, vagy egyszerű anyázás lett a vége. És nem az én oldalamról.

Ami pedig azt illeti, hogy mindig is része volt az ideológiának az, hogy boldog, boldogtalan párban lehet, egész egyszerűen az oldalon nem létezett. Olvass vissza egy-két évre. Én csak idén kezdtem vele találkozni az oldalon, pedig aktív használó vagyok.

Egyébként én is kezdem érezni pár incel érzetű felhasználó részéről az igényt a vitára, de annyira elmérgedt itt ez az állandó őrült ötletek és folyamatosan visszatérő elmebetegek miatt a helyzet, hogy erre nem lesz alkalmas a felület. És nem azért, mert körmönfontan úgy irányítják itt a gonoszok a beszélgetést, hogy szegény áldozat elkezd gyerekek tömeges gyilkolásáról írni, hanem ez a szegény áldozat ideológiájának része. Hidd el, akárhogy csűröd csavard, soha nem jönne ki ilyen a számon. Mert távol áll tőlem.

Akinek a fejében nincs jelen a nők újra leosztása és egyéb egyeduralmi törekvések, azokból ezt ki se lehet hozni, bárhogy próbálod.

2021. nov. 28. 08:33
 24/35 anonim ***** válasza:

"És nem azért, mert körmönfontan úgy irányítják itt a gonoszok a beszélgetést, hogy szegény áldozat elkezd gyerekek tömeges gyilkolásáról írni, hanem ez a szegény áldozat ideológiájának része."

Be tudnád kérlek linkelni nekem/nekünk a kérdést amiben ez volt?

Érdekelne, köszi!

2021. nov. 28. 12:26
 25/35 anonim ***** válasza:
#24. Azt fogja mondani hogy nem tartozik semmiféle magyarázattal egy incelnek. Amúgy engem is érdekelne de nyílvánvalóan szokás szerint csak hazudott.
2021. nov. 28. 13:12
 26/35 anonim ***** válasza:
74%

#23: "Ismerek olyan sikertelen férfit, aki nem operál ezekkel a szavakkal, nem része ennek a "mozgalomnak" és nem kell neki ez a fura hátszél, ez a szélsőséges közösség azért, hogy működjön az élete."

Képzeld el, léteznek olyan vegán emberek, akik nem is hallottak a szó létezéséről vagy jelentéséről, hanem úgy születtek, hogy alapból az adott törzsben, amiben élnek mindenki csak olyan kajákat eszik.

Sőt, vannak olyan vak emberek, akik születésüktől vakok és nem ismerik a színeket, más meg később vakult meg és teljesen másképp képzeli el az előzetes látó ismeretei alapján a környező világot.

"Semmi bajom a sikertelen férfiakkal, de aki "incel" az általában hozza az "elvártakat"."

Akkor használjuk inkább ezt a szót? Mintha azt mondanád, hogy a roma lehet diplomás, dolgozó ember a cigány meg csak putris alja bűnöző.

Vagy a meleg az lehet köztiszteletben álló, nemi életét diszkréten élő valaki, a b..zi pedig a f.szát a Budapest Parádén pörgető exhibicionista, affektálós, férfiak s...ggét tapizós, nyálcsorgató megjegyzéseket tévő gyökér.

Milyen jó is lenne, ha ilyen könnyen külön lehetne választani a definíciókat és nem az határozná meg, hogy KI MONDJA, hanem az, hogy KIRE mondják.

"de vagy valamely teljesen irracionális szélsőség irányába mentünk el, amik miatt itt közszeretetnek örvendenek, vagy egyszerű anyázás lett a vége."

Igen, egy 100-120 válaszos kérdésnél megjelentek ezek az emberek is (hozzáteszem: mindkét oldalon és általában már eleve megágyazott neki az incelgyűlölő tábor a bunkó megjegyzéseikkel, amikre szinte már várták a reakciót. Tudod, mint mikor az értelmiségi beszól a tanulatlan kigyúrt etnikai kisebbségnek, az meg leveri, mint hó a mezőt és az értelmiségi erre levonja a konklúziót, hogy micsoda agresszív ember és senkinek nincs joga ilyesmit tenni, társadalmilag az lenne az elvárt, hogy ha ő sértő megjegyzést tesz, akkor erre hívja fel kulturáltan a figyelmet és akkor ő bocsánatot kér, de ez egy agresszív bunkó."

Valóban nem így kell lereagálni, de pont az értelmiségi az, aki ha úgy gondolja, hogy felette áll (intelligenciában mindenképp), akkor ezeket fel kellene mérni, hogy a másik fél nem úgy fogja lereagálni, éppen ezért nem kéne provokálni.

Én nem ilyen vagyok, de ettől még vannak ilyen emberek és nem csak incelek, ugyanis ez egy általános emberi tulajdonság, lobbanékonyságnak hívják. Nem az incelek sajátja.

Az egész viszont kívülről úgy néz ki, mint mikor a kutyákat szándékosan hergelik a kerítés mögül azzal a céllal, hogy bebizonyítsák, hogy mind egy agresszív vadállat és az összeset el kell altatni vagy minimum készenlétben állni, hogy mikor lépi át a határt, amikor ki lehet adni a tűzparancsot.

És a legjobban a kiképzett K9-es kutyákkal lehet kifogni a szelet a vitorlájukból, mert azokkal nem tudnak mit kezdeni. Viszont a probléma attól még probléma és mindkét oldalon kezelni kell.

"Hidd el, akárhogy csűröd csavard, soha nem jönne ki ilyen a számon. Mert távol áll tőlem."

A tiéden nem, de egy olyanra mint te jut 6 másik, akiből élből süt a rosszindulat meg olyan durva kijelentéseket engednek meg maguknak, hogy "d...göljetek már meg!" meg "ha az életben találkoznánk jól szétütnélek" vagy eleve ismeretlenül "te akkor se kellenél, ha az utolsó lennél"

"Akinek a fejében nincs jelen a nők újra leosztása és egyéb egyeduralmi törekvések, azokból ezt ki se lehet hozni, bárhogy próbálod."

Akkor fuss neki újra és objektív szemmel, akár pipálgatással, strigulázással nézd át az ilyen kérdéseket. Ami mindegyikben szinte kivétel nélkül azonos.

1. Elsőre már jönnek a provokációk az incelgyűlölők irányából.

2. Az incelek abban a pillanatban, hogy a sikertelenségükről írnak le lesznek pontozva, jól megfigyelhető, hogy sokszor a választ sem olvassák el, az első sor elég hozzá.

3. Ugyanakkor az incelgyűlölők felpontozgatják egymást, még a legalpáribbb, később moderátor által törölgetett válasz is kap vagy 5-6 zöldet mielőtt törlésre kerül.

Végül pedig addig megy a provokáció meg a háttérből bekiabálás - akár egy érdemi vita kialakulása UTÁN, amíg valakiknek eldurran az agyuk, akik eddig csak olvassák és csendben követik és REakció történik, REAGÁLNAK a provokációra. Igen, arra, hogy ilyen flegma, nyuszikázós meg emojis trolloknak a saját színvonalukon jól visszaírnak valamit, hogy az ilyen retkeket ki kéne irtani meg az ilyenek miatt volt jó a nők elnyomása, mert olyankor nem nyuszikázna meg nem lenne ekkora az arca.

És elmegy emiatt a társalgás egy teljesen más irányba, hiszen ez volt a cél. Hogy ne lehessen érdemi vita, hogy újra és újra be legyen bizonyítva incelgyűlölő oldalról, hogy az incelek agresszívek és egyfajta hobbi, sport, hogy hány hozzászólás alatt sikerül valami durva megnyilvánulást kiprovokálni valamelyik incelből, amit utána véres kardként végig lehet hordozni meg be lehet linkelgetni a többi kérdéshez is, hogy "látjátok, mind egyforma" meg "előbb-utóbb mind elárulja magát."

Az ember nem kutya, de érdekes gondolatkísérlet. Próbáld ki egyszer, hogy egy számodra nagyra becsült, szerinted egyáltalán nem agresszív emberhez odamész és pöckölöd az orrát, bökdösöd, csiklandozod egy tollal az arcát és nem szólsz semmit, csak vigyorogsz. Ha helyet változtat, mész utána és csinálod. Először elhagyja majd a száját 1-2 k..va nyád, utána talán kiveszi a kezedből (tettlegesség), de ha elég sokáig csinálod a valószínűsége egyre inkább közelíteni fog az 1-hez (ahogy a matematikus mondaná), hogy meg is fog ütni.

Szóval az állatot mindenkiből ki lehet hozni, csak a határ van máshol. És még azt se lehet így ultimate kijelenteni, hogy minél jámborabb és békésebb egy ember, annál jobb minden szempontból, hiszen mondjuk egy elnyomó diktatúra ellen nem az ilyenek csinálnak forradalmat, egy csalássorozatnál nem ők leplezik le a tettest vagy állnak össze és tanítják móresre, illetve rendőrnek meg katonának se a legjámborabb, legbékésebb embertípus megy. De még precedens értékű pereket sem ők nyernek mondjuk nagy multicégek ellen.

Úgyhogy nem fekete-fehér a világ.

2021. nov. 28. 13:40
 27/35 anonim ***** válasza:
93%

24, szívesen, bár a választ már törölték, de a reakciók ott vannak, csak, hogy ne legyen az mondva, hogy soha ott se volt ez a bizonyos válasz.

Arról írt a delikvens, 37/F incel, ha jól emlékszem így ír alá, hogy szerinte Kínában a lány gyermekek megölése helyes és támogatandó, mert ezzel tudták gazdaságilag helyre hozni az országot. Itthon is hasonlóan kéne eljárni. Milyen szerencse, hogy ezt is úgy kényszerítették ki belőle....

"Tudod, mint mikor az értelmiségi beszól a tanulatlan kigyúrt etnikai kisebbségnek, az meg leveri, mint hó a mezőt és az értelmiségi erre levonja a konklúziót, hogy micsoda agresszív ember és senkinek nincs joga ilyesmit tenni, társadalmilag az lenne az elvárt, hogy ha ő sértő megjegyzést tesz, akkor erre hívja fel kulturáltan a figyelmet és akkor ő bocsánatot kér, de ez egy agresszív bunkó.""

Épp az történik valójában, amit szerinted az adott Jóskának tennie kellett volna. Összehúzzuk magunkat, nem veszünk fel szemkontaktust még véletlenül sem és próbáljuk túl élni, ha egy kigyúrt, buta "etnikum" jön szembe az utcán. Szerintem ez, az ami igazán vérlázító, hogy azért, mert az ilyenek egy része üt, vág az első neki nem tetsző mozdulata, tekintetre szóra, mint a veszett kutya, ezért az értelmes többség menekül. Ha rendes büntetés járna érte és nem lenne kijátszható az "azé me cigány vagyok?" kártya, hidd el beintegrálódnának.

Ami a direkt hergelést illeti, én se értek vele egyet, de mivel állandó és mindkét oldalról érkezik, eléggé tyúk, vagy tojás kérdés az, ki kezdte, vagy kinek kéne az okosabbak lennie és elengedni. Főleg, hogy a többség elvakult.

Egyébként ezt: "24. Azt fogja mondani hogy nem tartozik semmiféle magyarázattal egy incelnek. Amúgy engem is érdekelne de nyílvánvalóan szokás szerint csak hazudott." nem épp ugyan úgy az oroszlán bajszának húzogatása? Nem direkt ingerkedés, hogy jól el legyen küldve az anyjába? Gyerekekkel foglalkozom, felismerés azt, ha valaki feltűnési viszketeg és keresi a konfrontáció lehetőségét. Ha, most nem reagáltam volna rá, én lettem volna az "okos", vagy ő érezte volna azt otthon, hogy na ezt is jól elintéztem, mert kemény vagyok és amúgy is milyen igazam volt?

Ha, meg te írtad, nehéz eldönteni, mert ahogy látom a százalék azonos, akkor vedd magadra nyugodtan és úgy válaszod meg.

A régi százalékos rendszer ilyen téren is sokkal jobb volt, könnyebb volt eldönteni épp kinek válaszolsz.

"Képzeld el, léteznek olyan vegán emberek, akik nem is hallottak a szó létezéséről vagy jelentéséről, hanem úgy születtek, hogy alapból az adott törzsben, amiben élnek mindenki csak olyan kajákat eszik.

Sőt, vannak olyan vak emberek, akik születésüktől vakok és nem ismerik a színeket, más meg később vakult meg és teljesen másképp képzeli el az előzetes látó ismeretei alapján a környező világot."

Nem értem a hasonlatot. Tehát ő másik kultúrába született, ahol alap, hogy sikertelen, így nem is tudja, hogy vannak sikeres emberek? Vagy már eleve" vakon született" szemben azokkal, akik "látónak születtek" és akikben ezért olyan mély frusztráció alakult ki, hogy különböző egyre radikalizálódó csoportokba kell gyűlniük és különböző megnevezéseket ragasztaniuk magukra, hogy biztosítsák a hovatartozásukat?

"Akkor használjuk inkább ezt a szót? Mintha azt mondanád, hogy a roma lehet diplomás, dolgozó ember a cigány meg csak putris alja bűnöző."

A roma és a cigány szinoníma, sőt sok cigány jobban is szereti ezt a megnevezést. Mégis a köznyelvben az egyik pejoratív, a másik hivatalos nyelvezetben használandó. Akkor? Pedig ugyan az a szó.

Akárcsak a Buzai-meleg, avagy homoszexuális, amiket megint csak különböző szövegkörnyezetben használunk, más, más jelentessel, pedig szintén szinoníma.

Ilyen (ezen az oldalon legalábbis mindenképp) az incel, aki mögött ott a mozgalom szellemisége és jellemzően ugyan azon emberek, ugyan azon kérdések alatt, ugyanúgy hozzák a stílust hozzá és a párkeresésben sikertelen férfiak, akik valós problémákkal jönnek, nem vitatkozni, vagy a hasonszőrűekkel összeborulva, sírni/gyűlölködni, esetleg az elméleteiket megvitatni és erősíteni egymást. Előbbi szítok szó lett, utóbbi megtartotta semleges jelentését. De gyanítom értetted az elején is, hogy mit írok, csak jól esik kötözködni. Amivel vissza is térnék az elejére az orr pöckölgetéshez.

"akiből élből süt a rosszindulat meg olyan durva kijelentéseket engednek meg maguknak, hogy" Tehát ez egyik oldalról oké, hiszen, csak felhúzták őket, meg megágyaztak nekik, a másik oldalról sima rosszindulat. Érzed ugye?

Ismét vissza utalnék a 25-ös válaszra, amiben gondolom nincs rosszindulat. Vagy őt is hergelték?

Vagy térjünk vissza a te indulat és minden negatív iróniától mentes megjegyzésedre :"Akkor használjuk inkább ezt a szót?..... hogy KI MONDJA, hanem az, hogy KIRE mondják."

Javíts ki ha tévedek, de ez se a tipikus objektív vita alapeleme.

Ha, pedig direkt ingerled a másikat, támadsz, akkor jobb vagy, mint a másik oldal aki, ugye megágyaz és tölcsérrel vezet szerinted? Vagy, ha azt vesszük alapul, hogy a korábbi hozzászólásom elejébe bevitt negatív érzelemre reagáltál, akkor itt most nem neked kellett volna az "okosabbnak" lenned és nem reagálni rá? Ha, ugyan vissza lehet arra vezetni.

"REakció történik, REAGÁLNAK a provokációra. Igen, arra, hogy ilyen flegma, nyuszikázós meg emojis trolloknak a saját színvonalukon jól visszaírnak valamit"

Ismét kérdés, hogy tyúk, vagy tojás? Könnyű azt mondani, hogy az ellen oldal a rosszfiú, de a kérdés nem volt provokatív? Az előző nagyon hasonló, vagy teljesen egyforma 40 kérdés sem volt az? Vajon akció, vagy reakció a támadás a másik oldal részéről?

Nem tehetsz úgy, mintha az elmúlt cirka 5-8 év aktív "incel" jelenléte, ne lett volna semmilyen hatással, mintha minden kérdés egy tiszta lap lenne. Mert ez egyszerű szőnyeg alá söprése a valóságnak.

"És elmegy emiatt a társalgás egy teljesen más irányba, hiszen ez volt a cél. Hogy ne lehessen érdemi vita"

Szerintem tévedsz a motivációkat illetően. Szerintem nem elment egy másik irányba, hanem, soha nem is volt cél a hagyományos értelemben vett vita, ahol érvek és ellenérvek találkoznak. Nagyon régóta nem cél ez sajnos. És, hogy teljesen őszinte legyek, én itt voltam szinte az elejétől, egy ideig kamaszként, majd fiatal felnőttként. Régen ez az oldal valóban működött. Jöttek valós emberek, valós problémákkal, amikre kaptak segítő válaszokat. Amikről lehetett értekezni, akár kulrúrált stílusban vitázni, meggyőzni egymást, vagy csak élvezni, hogy megismerheted valaki más értékrendjét, véleményét. Esetleg kamatoztatni is tudtad a dolgot, mert tágult a látótered.

Ezt az akkor még nem incelnek, hanem sikertelen férfinek definiált, sérült pasik bacták el, de nagyon. Mert a 438. kicsi a farkam ezért nincs nőm kérdés után, az embereknek nem volt már ehhez türelme. (Ez az első olyan téma, amire konkrétan emlékszem, hogy végtelenítve jelen volt, kifejezetten ugyanazok tollából, ugyan azzal a tettetett értetlenkedéssel.) Aki megunta elment, aki maradt, megszokta és felvette a ritmust. Ez persze még többet vonzott ide, a kötekedőkből, mindkét oldalról és még jobban felbátorította az itt lévőket.

Persze ez se olyan egyszerű, hogy azoknak az első "inceleknek" a hibája, mert, ha a közösség időben kapcsol, egyszerűen ignorálni lehetett volna őket és minden megy tovább. De nem tettük, felültünk a kisvasútra, ami azóta hullámvasúttá lett.

Ezért is örülök, hogy végre látok törekvést arra, hogy az állandó szartengeren túl is legyen kommunikáció. De szerintem közel 10 évet késett az igény. Nem gondolom, hogy visszahozható az oldal a korábbi szintre. De talán javítható annyira, hogy újra nagyobb közönség számára is élvezhető legyen.

"Úgyhogy nem fekete-fehér a világ." Ebben egyetértünk.

2021. nov. 28. 15:38
 28/35 anonim ***** válasza:
2021. nov. 28. 15:40
 29/35 anonim ***** válasza:
32%

28#

Már azt reméltem valaki a "nagy merénylet"-re készül itthon

De csak 37/f incel gazdasági megfontolásai köszönnek vissza, milyen kár!

Pedig ha valaki tényleg ilyet tenne, na az egetrendetőt szólna

Kezdődne a pogrom meg minden

2021. nov. 28. 20:20
 30/35 anonim ***** válasza:

"Arról írt a delikvens, 37/F incel, ha jól emlékszem így ír alá, hogy szerinte Kínában a lány gyermekek megölése helyes és támogatandó, mert ezzel tudták gazdaságilag helyre hozni az országot. Itthon is hasonlóan kéne eljárni. Milyen szerencse, hogy ezt is úgy kényszerítették ki belőle...."

Milyen szerencse, hogy "itthon" is egy kisvarosra valo magzat megy a gajdeszba evente :)

37F incel

2021. dec. 9. 00:43
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!