Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5000 ft-os órabérrel jó lesz egy kávéra a lányoknál, ismerkedésnél?
18 éves korom óta dolgozok.Gyerekkori barátom apukájának a cégénél.Építőipari cég, segédmunkásként kezdtem, majd mostani, területi csoportvezető lettem, ami azt jelenti több helyszínen járok ki ellenőrizni, mit csinálnak az emberek, hogy halad a munka.tartom a kapcsolatot a főnökkel, beszerzéseket intézem, néha én megyek el munkát felmérni, árat megtárgyalni.
Sokan mikor megkérdezik, mit dolgozok?Mikor eljutok hogy építkezésen, nem is hagyják sokszor végigmondani, vagy írni, már váltanak is, hogy jajj ez nem valami sok 30 évesen. Szó szerint volt olyan nő, aki ezt írta.
Persze akivel eljutok tovább és leírom mit melózok, akkor már érzem fordul a beszélgetés minősége, és érdeklődőbbek lesznek.
Szóval elé ez társkeresésnél, hogy építkezésen melózok, vagy írjak utána még pár szót hogy mi is a munkaköröm?
Jajj, ne írásban ismerkedj, beszélgess!
Amikor ez az egyetlen infó, persze, hogy csak erről lehet beszélni.
De élőben 1001 infó jön még le rólad!
Na ezert kerulom a munka temat ...
Ha kerdik egyszeruen nem olvasom el a kerdes es masrol csevegek. Max annyit h kosz van elegedett vagyok vele es szeretem. A tobbi holtmindegy.
8as, de, ilyen körökben.
És most esett le, hogy azt írod, hogy a csajnak kevés a pasi 5000/órája, én meg azt olvastam, hogy annyit keres egy fiatal diplomás nő. Elnézést.
Ettől még amiről te beszélsz az az autonepper feleség életvitel, már azért kezd elkopni. Nem a Berki Krisztián instája a gazdagok életének a tükörképe 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!