Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kevésbé szép lányok, ti mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kevésbé szép lányok, ti mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Már elfogadtam 27 évesen, hogy nem vagyok annyira sikeres a párkeresés területén mint a csinosabb nők, de mégis valahol bánt és igazságtalannak érzem. Hiába öltözködöm nőiesen, hosszú a hajam stb., egyszerűen nem szép az arcom. Tipikus szürke kisegér vagyok. Egy másfél éves kapcsolatom volt eddig és néhány randi. Négy éve vagyok szingli.

Van egy barátnőm aki tényleg nagyon szép. Idén szakított a pasijával és hiába nem akar még kapcsolatot, nagyon sokan kezdeményeznek nála. Bevallom irigykedem rá egyrészt a szépsége miatt, másrészt olyan magabiztosság árad belőle amilyen belőlem soha nem fog. Neki nem nehéz magabiztosnak lennie, ha ilyen külsővel rendelkezik. Ha elmegyünk valahova mindig azt látom, hogy őt lesik a pasik. Ha véletlen visszanéz valamelyikre, akkor meg már kb elolvadnak.

Tegnap olvastam itt egy kérdést, ami ezt eszembe juttatta:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..

Olyan nőket kérdeznék elsősorban, akik hasonló "problémával" küzdenek. Ti hogyan törődtetek bele, hogy sose lesztek olyan sikeresek a pasiknál, mint a szebb nők? Hogyan tudnám ezt az irigységet leküzdeni?

2021. nov. 27. 15:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Próbálok nem ezzel foglalkozni. Akkor mondjuk nehéz, amikor együtt vagyok a szép barátnőimmel és rájuk csorgatják a nyálukat és próbálnak beszélni velük, engem meg le se szarnak.

Meg engem szekáltak iskolában is, hogy csúnya vagyok, gyerekkorom óta folyton ezt éreztem és az önbizalmam emiatt nyilván nulla, és ehhez igazodott a személyiségem sajnos. Ezen borzasztóan nehéz változtatni, hiszen ebben nőttem fel és a részem, hogy szarul kell éreznem magam a külsőm miatt, mert mások éreztették velem sokszor és tényleg nem is vagyok szép.

Egyébként felnőttként jobban nézek ki egy fokkal és érdeklem is a pasikat, sokan leszarnak, de van aki nem, viszont én folyton feszengek, sose kezdeményezek annál, aki tetszik.

Most is van valaki, aki tetszik, de a szemébe alig tudok nézni, köszönni is csak akkor szoktam, ha nagyon muszáj és nyilván nem beszélgetek vele, mert szégyellem hogy tetszik nekem, mert annyival szarabbul nézek ki nála, és legalább kezdek félni is, hogy beleszerettem...

Mentálisan baj van velem egyébként is, ez nyomós ok, hogy nincs párom, úgyhogy emiatt kevésbé vagyok irigy a szép lányokra. Azért is, amiket itt is írnak, hogy látni kevésbé szép nőket is a párjukkal, ők mentálisan valószínűleg rendben vannak, jó a személyiségük.

2021. nov. 27. 18:25
 12/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a sok választ!

Biztos van ebben valami, hogy az önértékelésem valahogy kihat a kisugárzásomra. Próbálom magam elfogadni, megszeretni, pozitívabban gondolkozni de néha elkap ez az elkeseredett állapot és visszahúz.

2021. nov. 27. 18:44
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ebbe sosem lehet igazán beletörődni. Mindig fájni, frusztrálni fog. Mivel nem élsz remeteként, végig kell nézned, hogy a szerencsésebb adottságúaknak egészen másképp alakulnak a dolgaik, és nekem ne mondja senki, hogy az a normális, ha ez semmi irigységet nem vált ki belőled, max. őszinte örömet az ő sikerüknek. Hogyne már.

Én 30 múltam nyáron, több mint 7,5 éve full üresjárat van, előtte sem voltam kelendőbb, ami nagy kínlódva összejött, azt sem minősíteném inkább. Nyilván beláttam, hogy csodák nincsenek, a 30-as éveim sem tartogatnak mást, a továbbiak sem. Nem, ezt nem lehet derűsen mosolyogva, a sorsommal megbékélve viselni... Ha eltűnik a libidóm, talán csökken a frusztráció, de a keserűség akkor sem fog, és ez teljesen érthető.

2021. nov. 27. 19:15
 14/16 A kérdező kommentje:

Igen,látom (sajnos) átérzed a problémámat...

2021. nov. 27. 19:27
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekkorom óta bántottak, mert csúnya vagyok. Nem csak az alakom rossz, de az arcom sem szép. Az ömbizalmam csak a munkámra terjed ki. Egy férfi tetszett igazán, de miután ő visszautasított, mással nem akarok lenni. Randizást abbahagytam, mert nem akarok megfelelni már senkinek. A férfiak figyelmére nem vágyom, amit a szép nőktől irigylek az az, hogy előnyben részesülnek, kedvesebbek velük, előzékenyebbeky egyszerűen emberszámba veszik őket, hiába nők, adnak a véleményükre, mert, ami szép=jó. Na, persze. Ez van, ezzel kell megbékélni. Ilyenkor mindig arra gondolok, hogy más pl kar nélkül született, miközben a társadalom nagy részének van karja. Nekik is meg kell birkózniuk ezzel.
2021. nov. 28. 22:41
 16/16 anonim ***** válasza:
0%

Azt hiszem, ez a kérdés belátást engedett az itteni lepontozó, agresszív női lelkekbe.

Nem a külsőtökkel van a probléma, nem a külsőtök miatt nem találtok társat.

2021. nov. 28. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!