Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kevésbé szép lányok, ti mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kevésbé szép lányok, ti mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Már elfogadtam 27 évesen, hogy nem vagyok annyira sikeres a párkeresés területén mint a csinosabb nők, de mégis valahol bánt és igazságtalannak érzem. Hiába öltözködöm nőiesen, hosszú a hajam stb., egyszerűen nem szép az arcom. Tipikus szürke kisegér vagyok. Egy másfél éves kapcsolatom volt eddig és néhány randi. Négy éve vagyok szingli.

Van egy barátnőm aki tényleg nagyon szép. Idén szakított a pasijával és hiába nem akar még kapcsolatot, nagyon sokan kezdeményeznek nála. Bevallom irigykedem rá egyrészt a szépsége miatt, másrészt olyan magabiztosság árad belőle amilyen belőlem soha nem fog. Neki nem nehéz magabiztosnak lennie, ha ilyen külsővel rendelkezik. Ha elmegyünk valahova mindig azt látom, hogy őt lesik a pasik. Ha véletlen visszanéz valamelyikre, akkor meg már kb elolvadnak.

Tegnap olvastam itt egy kérdést, ami ezt eszembe juttatta:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..

Olyan nőket kérdeznék elsősorban, akik hasonló "problémával" küzdenek. Ti hogyan törődtetek bele, hogy sose lesztek olyan sikeresek a pasiknál, mint a szebb nők? Hogyan tudnám ezt az irigységet leküzdeni?

2021. nov. 27. 15:38
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
78%
Kevésbé szép nőként tisztában vagyok vele, hogy nem csak a legszebb, legjobb nőknek lehet párkapcsolata tekintve, hogy nekem és nálam nagyságrendekkel rondább nőknek is van barátja, férje. Valószínűleg nem a kinézeteddel van a fő probléma.
2021. nov. 27. 15:42
 2/16 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem a férfiaknál is sokat számít a kisugárzás, a fellépés. A másik oldalról, én mindig "szép lány" voltam (szabályos arc, jó alak), de soha nem engem szerettek a fiúk, mert én meg személyiségre voltam szürke kisegér (visszahúzódó, csendes, gátlásos). Volt ellenben egy barátnőm, aki nem egy klasszikus szépség sem arca, sem alakra, de mindig mindenkinek ő tetszett, mindenki őt akarta megismerni. Ha ő ott volt mellettem, engem senki észre nem vett, mert nagyszájú, eleven, közvetlen volt.

Mióta van párom, és már nem érdekel ki mit gondol rólam, azóta sokkal felszabadultabb vagyok, már lenne is sok érdeklődő, csak most meg már ugye részemről tárgytalan.

Szóval szerintem ha valaki "átlagos" (nem súlyosan elhízott, vagy kifejezetten ronda arcvonású), akkor simán kapós lesz, ha kellőképpen olyan a személyisége, amire felfigyel a másik nem.

2021. nov. 27. 15:56
 3/16 anonim ***** válasza:
89%

Szia!

Én a 'másik oldalról' írok neked.

Én szépnek tartom magam, mégis megöl az irigység, hogy másnak, - aki a te szavaiddal élve kevésbé szép - van normális párkapcsolata, családja, én pedig itt ülök egyedül, mert a kutyának nem kellek.

Szerintem a szépség nagyon nem egyértelmű, mindenkinek más a szép. Sokkal inkább fontos szerintem az, hogyan viszonyulsz önmagadhoz, mennyire tudod magad elfogadni. Amíg neked nem megy, addig más sem fog elfogadni.

Bevallom, nem tartottam magam mindig szépnek, sőt, a mai napig vannak olyan napjaim, amikor belenézek a tükörbe, és annyi jut eszembe, hogy 'Jesszus, hogy nézek ki'. Aztán vannak olyan napok, amikor boldognak, kiegyensúlyozottnak érzem magam, ezáltal szépnek is.

Rengeteg hibát fel tudtam magamon sorolni régebben, ami nem tetszett, aztán elkezdtem arra koncentrálni, ami tetszik magamon. Nem voltam megelégedve a testemmel, az arcommal.. Aztán elkezdtem vizsgálni magam, megállapítottam olyan pontokat magamon, ami tetszik, aztán most elértem oda, hogy igen, szép vagyok. De ez nem azt jelenti, hogy másnak is szép vagyok, hogy mindenkinek szép vagyok. A sok modell, a sok insta celeb se tetszik mindenkinek, hidd el.. Tudom, közhely, de tanuld meg, hogy ne másokra akarj hasonlítani, mert azzal elveszíted a saját individuális énedet, ami te vagy, ami téged egyedivé tesz.

2021. nov. 27. 15:57
 4/16 anonim ***** válasza:
91%

Nem vagyok bombanő, de van kisugárzásom, sose volt gondom az ismerkedéssel. Nyilván nem vagyok mindenkinek az esete, de nem is akarok az lenni.

Kb. egy hete mutatta egy csinos nőismerősöm, hogy milyen üzenetekkel bombázzák, úgy, hogy tudják, van barátja. Az már inkább zaklatás kategória, én abszolút nem irigylem tőle. Rá a felszínes, nyálcsorgató pasik buknak, rám meg inkább azok, akik a belső értékeket többre tartják egy nőben és még udvarolni is tudnak... 😉

2021. nov. 27. 16:01
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Én is félénk és csendes lány vagyok, 24 éves még sosem volt kapcsolatom, e nem azért mert csúnya vagyok hanem mert keveset beszélek, nem nyílok meg könnyen. Jelenleg azon vagyok, hogy minél többször kilépjek a komfortzónámból ezáltal nyerek egy kis önbizalmat.
2021. nov. 27. 16:03
 6/16 anonim ***** válasza:
74%
Keress fel egy pszichológust. De, tényleg. Nem lenne az égvilágon semmi probléma az életedben, pasit is találnál, valószínűleg rosszul sem nézel ki, de inkább a barátnőd jelentkezőivel foglalkozol. Valami nagyon nem oké nálad.
2021. nov. 27. 16:23
 7/16 anonim ***** válasza:
78%

Nekem pont a szürke kisegerek jönnek be. 🤔 Keress olyan pasit aki ezt preferálja.

Amúgy én nem bánom hogy nekem csak egy 1.5 éves kapcsolatom volt és egy 3 hónapos. 🤷‍♀️

És szerintem a jövendőbelid se érdekli majd hogy mi merre van.

2021. nov. 27. 16:39
 8/16 anonim ***** válasza:
57%
Nekem meg pont az a bajom hogy túl feltűnő vagyok, erős szexuális kisugárzással, amire nem rájátszom, hanem baromi nagy a mellem, kerek a fenekem és mindenkinek egyből az jut eszébe, hogy fú de megd.gna. Emiatt már eléggé csendes és gátlásos lettem, nem találok normális kapcsolatot. Míg az átlagosabb kinézetű barátnőimnek simán van párjuk. Ez se, az se könnyű, talán az lehet a megoldás, hogy megbékélsz önmagaddal és a kisugárzásodon dolgozol, hogy jó legyen veled lenni, mert azzal bárki "eladható".
2021. nov. 27. 17:26
 9/16 anonim ***** válasza:
31%
#8 Mindenkinek? :) Azért vannak kivételek. Össz 2 nővel voltam, és én nem akarom minden lyukba beledugni amit látok. Nincs rá igényem. Csak egy szimpla párkapcsolatot keresek és egy megbíható társat.
2021. nov. 27. 17:39
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
9-es: Nyilván úgy értettem, hogy azok közül, akik nálam próbálkoznak. A többség egyből az alakomra csorgatja a nyálát, nem arra, hogy egyébként tanult, jófej társaság vagyok, akinek megvan a maga élete. Kevés az a férfi, aki arról érdeklődik, hogy mit csinálok az életben, mert egyből szexelni akar. Sajnos nekem ez a tapasztalatom és ezért is vagyok már zárkózott és bizalmatlan. De ettől nem írok le minden férfit, csak tényleg úgy vettem észre a környezetemben, hogy a feltűnő lányok egyedül vannak, mert eleve hülyéket vonzanak be és az egyszerűbb nők meg boldog párkapcsolatban.
2021. nov. 27. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!