Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy jócsajok belájkolják a posztom, amikor pedig rájukírok, kezdeményező, nyitólépést, ajánlatot teszek, szörnyülködve visszakoznak?
A csütörtöki posztom tökéletesen világít rá korunk legnagyobb társadalmi problémájára, azaz a nők rosszdöntéseire, ostoba buta választásaira, a következőképp hangzott:
A nők, evolúciós történelmükből kifolyólag mindig rosszul döntenek, és mindig rosszul választanak. Kivétel nélkül, mindig. A motiváció, a következő.
Legyen kigyúrt, tetovált, erőszakos magas, hogy az utcán megtudja verni azt, aki őreá néz. Legyen az ágyban domináns, kemény, irányítsa, uralja azt.
Miután választottját garázdaságra, azaz erőszakos bűncselekményekre késztette és ezáltal börtönbe juttatta, ott ácsingózik egyedül és nem érti, hogy szívszerelméért miért ment ki a TEK.
A jócsajok kivétel nélkül erőszakos bűnözőket választanak, a bűnözői életforma vonzza, izgatja őket, illegális versenyeken vesznek részt budapest közútjain, dílerbarátságokat ápolnak, dicsekszenek
Ha kérem ez kell, akkor most megteremtem a tökéletes férfit, a szuperembert, a szuperatlétát. BMW-t veszek, kigyúrom magam, tetováltatok. Kommunikációmat, gondolataimat, primitivizálom.
Kiraktam ezt a posztot, erre a jócsajok likeolgatnak, de nem válaszolnak, ez miért van?
Amikor grófként, koronahercegként, szivárványba mártottam a tollam és lepkeszárny hamvával poroztam, érdektelenséget tapasztaltam.
Most Csodálatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!