Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, hogy reagálnátok ha az utcán egy menő csávó leoltaná a pasitokat?
Mondjuk mentek az utcán, a pasikátok örül hogy sikerült találnia egy csajt, aki valószínűleg látássérült, ezért nem látja hogy ő egy lúzer pasika. Egyszer csak lassú tánclépésekkel elétek áll egy bőrjackie-t és napszemüveget viselő, igazi top kategóriás alfa. A csávó csinál egy laza spárgát, hogy lássátok, milyen sportos pasi, megigazítja a gallérjét ilyen laza rock and rollos mozdulattal és tol egy ilyen laza mozdulatot: [link]
Aztán belekezd egy rapbe, amivel szénnél oltja a pasikátokat:
Helló csini bébike, a pasid olyan láma
Hogy nagyobb lúzer alakot még nem is láttam máma.
Nem tud visszarappelni, csak álldogál itt némán
Max. a gügye egyetemen lehetne ő dékán.
Ne pazarolj túl sok időt egy ilyen balf.szra.
Ez a tuti oltás, nem a Janssen vagy az Astra!
Mit lépnétek erre? Átpártolnátok a menő bőrjackies raplovaghoz?
Elképzeltem a spárgát nem aszfalt úton saras terepen. Spárga után a nacija olyan lenne mintha random hasmenése lett volna. Ja a kacagáson kívül első körben én is a kandi kamerát beújító vicces híreket generáló stábot keresném.
Csodálkoznék hogy miért nem jelezték a vígjáték forgató napot azon a területen és miért nem volt érzékelhető a távolból az: An Action ordibáció! 😏
Most őszintén ebben a helyzetben vagy kacag az ember a masikkal vagy legszívesebben elrejtőzne hogy senki észre ne vegye hogy őket spécizte ki a galaxys őrzői rajongó vagy vissza a középkorba rajongó, aki épp a Dance with me bro me and you koreografiat probalja kakaskodva tánckihívásra lerendezni a masik pasival hogy lecsaphassa a nőt a kezéről?
44f? Nagyon sanszos a stílus alapján. Ez valami új? Vagy csak a mosópor reklám? Mindent gondoltam csak ezt nem hogy ilyen Presley-s vagy prézlis vagy parsley-s galaxys Peter tánccal várod a gyk zsűri véleményét. Mi is az a műsor neve hagyjál táncolni vagy hagyjál békén? 😄
Hangosan kinevetném a lúzer paprikajancsi alfát a barátommal együtt. Sok Hollywood-i hulladékot nézel.
😂
29-as az állatvilág alfája maga a megtestesült nyugalom, köze nincs ahhoz a sztereotípiához, amihez az emberek kapcsolták sajna.
Magyarán ahogy 27-es írta az közelít az alfa helyes megfogalmazásához. Nem a kigyúrt izomarcú, köpcös kakaskodó izomemberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!