Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok, hogy reagálnátok ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, hogy reagálnátok ha az utcán egy menő csávó leoltaná a pasitokat?

Figyelt kérdés

Mondjuk mentek az utcán, a pasikátok örül hogy sikerült találnia egy csajt, aki valószínűleg látássérült, ezért nem látja hogy ő egy lúzer pasika. Egyszer csak lassú tánclépésekkel elétek áll egy bőrjackie-t és napszemüveget viselő, igazi top kategóriás alfa. A csávó csinál egy laza spárgát, hogy lássátok, milyen sportos pasi, megigazítja a gallérjét ilyen laza rock and rollos mozdulattal és tol egy ilyen laza mozdulatot: [link]

Aztán belekezd egy rapbe, amivel szénnél oltja a pasikátokat:

Helló csini bébike, a pasid olyan láma

Hogy nagyobb lúzer alakot még nem is láttam máma.

Nem tud visszarappelni, csak álldogál itt némán

Max. a gügye egyetemen lehetne ő dékán.

Ne pazarolj túl sok időt egy ilyen balf.szra.

Ez a tuti oltás, nem a Janssen vagy az Astra!

Mit lépnétek erre? Átpártolnátok a menő bőrjackies raplovaghoz?

2021. nov. 26. 18:08
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem keresném a kamerát…
2021. nov. 26. 18:11
 2/37 anonim ***** válasza:
98%
🤣🤣🤣🤣🤣 Szerintem csak kikerülnénk úgy a spárga közben. 🤣🤣🤣
2021. nov. 26. 18:12
 3/37 A kérdező kommentje:
Miért, azt hinnéd, egy menő MTV-s videóklip forgatásán vagy?
 4/37 anonim ***** válasza:
96%
Az első szava után messziről elkerülném és húznám magam után a páromat (nem tud magyarul, így valószínűleg hirtelen nem tudná, hogy milyen flúgos talált meg minket). Őrült lennék dobni álmaim férfiját valami éretlen majomért. A hányinger is elfogott ettől a leírástól, te jó ég.
 5/37 anonim ***** válasza:
98%
Hát elég szánalmas szerintem...és vicces,de nem jó értelemben.Akinek ez jelenti az igazi FÉRFI fogalmát az érdekes egy nőszemély :)
2021. nov. 26. 18:13
 6/37 anonim ***** válasza:
90%
Úgy tököm rúgnám, hogy sírva szaladna anyuci szoknyája mögé.
2021. nov. 26. 18:13
 7/37 A kérdező kommentje:
Na és ha a szám végén még elő venné a beatbox tudományát is?
2021. nov. 26. 18:15
 8/37 anonim ***** válasza:
82%
Beatbox? Mármint a zenevilág legalja? Ugye tudod, hogy a nők 99% végig se hallgatna?
2021. nov. 26. 18:16
 9/37 anonim ***** válasza:
64%
Én most a pasiként válaszolok. 8 éve rendszeres boxolok, ezért valszeg ki tudnám ütni a csávót. Volt már több verekedésben is részem, ritkán kaptam ki. :)
2021. nov. 26. 18:19
 10/37 anonim ***** válasza:
89%
Az alfák nem ilyenek
2021. nov. 26. 18:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!