Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Élnétek e kapcsolatban mentális betegségben szenvedő, leszázalékolt, 39 éves férfival?
Ha "mélységesen egyetértünk", akkor a #26-os válaszod alapján miért tűnik úgy, hogy meg voltál döbbenve azon, hogy a rendesség nem elegendő? Nem szeretnék kötekedni, de érzek egy masszív ellentmondást.
Másrészt túlzásba esel. Nem kell minden érdeklődésnek megfelelnie, a barátomnak és nekem is vannak érdeklődéseink, amiket a másik nem szeret, ez nem baj, kiéljük ezeket a barátainkkal. A lényeg, hogy a közös dolgokból legyen elég.
(#21, #25, #29)
Nem azon voltam megdöbbenve, hogy nem elég. Azt hittem, hogy Te is lenézed a mentális betegeket.
Végül mégis teljesen egyetértünk, mert valóban minden nem stimmelhet.
Mi az a kitaposott út? Pontosan, ha lehet.
Csak a személyiség számít.
Én személyszerint tudom hogy kell kezelni az ilyet, szóval nekem még izgalmas is lenne olyannal együtt lennem, aki téveszmével, szorongással küzd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!