Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Élnétek e kapcsolatban mentáli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Élnétek e kapcsolatban mentális betegségben szenvedő, leszázalékolt, 39 éves férfival?

Figyelt kérdés

#párkapcsolat mentális beteggel
2021. nov. 25. 23:08
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
94%
Szòval nem dolgozol, bolond vagy, de kène egy normális nő? Vicces vagy :D
2021. nov. 26. 18:32
 32/47 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolónak: dolgozom, de nem teljes munkaidőben. Ha nem lennék mentális beteg, akkor többet dolgoznék én is. A bolondság relatív. Biztos van, akinél normálisabb vagyok még betegen is.
2021. nov. 26. 18:39
 33/47 A kérdező kommentje:
Egyébként azt szokták mondani, hogy két beteg együtt nem jó párosítás. Tudom, hogy tömegemberek elutasítanának.
2021. nov. 26. 18:41
 34/47 anonim ***** válasza:

Ha "mélységesen egyetértünk", akkor a #26-os válaszod alapján miért tűnik úgy, hogy meg voltál döbbenve azon, hogy a rendesség nem elegendő? Nem szeretnék kötekedni, de érzek egy masszív ellentmondást.

Másrészt túlzásba esel. Nem kell minden érdeklődésnek megfelelnie, a barátomnak és nekem is vannak érdeklődéseink, amiket a másik nem szeret, ez nem baj, kiéljük ezeket a barátainkkal. A lényeg, hogy a közös dolgokból legyen elég.

(#21, #25, #29)

35/47 anonim ***** válasza:
Mi az a tömegember?
 36/47 A kérdező kommentje:

Nem azon voltam megdöbbenve, hogy nem elég. Azt hittem, hogy Te is lenézed a mentális betegeket.

Végül mégis teljesen egyetértünk, mert valóban minden nem stimmelhet.

2021. nov. 26. 18:49
 37/47 A kérdező kommentje:
A tömegembert nagyon nehéz definiálni. Valamilyen szinten talán én is az vagyok, mert egy ilyen oldalra irkálok. De ettől még szerintem mindenki, aki le mer lépni a jól kitaposott útról, az már nem a tömeghez tartozik. Ez így most kisit klisésen hangzik, ezren írtak már erről, de mégis így tudnám megfogalmazni.
2021. nov. 26. 18:53
 38/47 anonim ***** válasza:

Mi az a kitaposott út? Pontosan, ha lehet.

2021. nov. 26. 19:03
 39/47 A kérdező kommentje:
Egyébként nem mondtam egy szóval sem, hogy normális nő kéne. A szakemberek viszont azt mondják, hogy nem jó két betegnek együtt, de ezt már korábban írtam.
2021. nov. 26. 21:39
 40/47 anonim ***** válasza:

Csak a személyiség számít.

Én személyszerint tudom hogy kell kezelni az ilyet, szóval nekem még izgalmas is lenne olyannal együtt lennem, aki téveszmével, szorongással küzd.

2021. nov. 27. 09:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!