Le lehetne engem százalékolni?
28/F vagyok és konkrétan 15 mg restigulint szedek reggelente, ezen kívűl 60 mg duloxetint esténként.
Tehát konkrétan pszicho affektív zavarokkal és depresszióval diagnosztizáltak. Az elmúlt 10 évben ( nem viccelek)
több mint 15 munkahelyem volt. Egy idő után elgondolkodtam és rájöttem, hogy talán nem a kollégákkal vagy a munkával van a baj... hanem velem.
Jelen pillanatban ez a 15. hónap amit munkanélkülikémt töltök egy huzamban. Ha le lennék most százalékolva lenne egy munka lehetőség 4 órás, megváltozott munkaképességűeknek tehát védett hely.
Ti mit tennétek a helyemben?
pszichés beteg vagyok és több olyan pszichés beteget ismerek akit leszázalékoltak (sima depresszióval is)
ez függ, hogy épp ki vizsgál, de leginkább a korábbi leleteidből derül ki, hogy a betegséged miatt nem tudsz-e dolgozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!