Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szinglik! Ti örültök az egyedüllétnek vagy jobb lenne ha párkapcsolatban lennétek?
Figyelt kérdés
2021. nov. 25. 21:43
21/31 anonim válasza:
12 éves kapcsolat után vagyok szingli, nagyon jó a szabadság, de szex szinte semmi, mivel nem igazán járok olyan helyekre ahol esetleg ismerkedni is lehetne..... szóval jó is meg nem is.... 40F
22/31 anonim válasza:
2 éves kapcsolat utàn màr 1,5 éve szingli, azóta szex volt egy alkalmi,de nem élevezem egyàltalàn az egyedüllétet.
23/31 anonim válasza:
Tökéletesen elvagyok egyedül is, de párkapcsolatban élni összehasonlíthatatlanul jobb. Az ember társas lény. 38/f
24/31 NTBS válasza:
Jobb lenne a párkapcsolat, de sok az elutasítás.
25/31 anonim válasza:
Néha rámjön, hogy de jó lenne. Aztán megcsap a magyar rögvalóság. Lehet ha nyugatabbra élnék jobb lenne, mások az emberek. 32f
26/31 anonim válasza:
A katasztrofális 11 éves kapcsolatom után beleugrottam egy újba ami nem sült el jól, nagyon nem... Azóta egyedül és az is maradok. Alkalmi abban az esetben lesz, ha tetszik az illető és fizet így vagy úgy. Pénzben, tárgyban, utazásban, igazából teljesen mindegy. Ezt a testet többet ingyen nem kapja meg senki! :) Legalább ennyi hasznom legyen már. 🤷🏻♀️
Szóval FOREVER SINGLE! ✌🏻 30/N
27/31 anonim válasza:
Hát ez érdekes kérdés :D
Jelenleg abban a státuszban vagyok, hogy hosszabb szingliség után kialakulóban volt egy remek kapcsolat, ugyanazt akartuk látszólag, majd a pasi lelépett, mert mégse ezt akarja.
Néha vágyom egy kapcsolatra, de nem mindenáron. Ez már rövid időn belül a harmadik ilyen csalódásom.
28/31 anonim válasza:
#27 Nekem is dettó ugyan ez, 3 éve vagyok szingli. Az utóbbi egy évben keresek társat - 3 jelölt volt ez idő alatt és 2 hónap volt a vízválasztó...
30/31 anonim válasza:
Is-is. Néha elmondhatatlanul jó egyedül...mások hülyeségei és igényeinek teljesítése nélkül...de természetesen néha hiányzik valaki mellém
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!