Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szinglik! Ti örültök az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szinglik! Ti örültök az egyedüllétnek vagy jobb lenne ha párkapcsolatban lennétek?

Figyelt kérdés

2021. nov. 25. 21:43
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
54%

Szingli férfi vagyok, már megszoktam, jelenleg egyébként is a szülőkkel lakom.

Mérnökként eleve kevés nőt hoz elém az élet.

Ha elköltözöm, onnantól meg ott vannak a prostik, ha nő kell.

2021. nov. 26. 08:27
 12/31 anonim ***** válasza:
77%
Nem azért vagyok szingli, mert nem találnék pasit, hanem mert akárkivel nem fogok összejönni. Sokkal jobb egyedül, mint kompromisszumokkal kapcsolatban. Sokan próbálkoznak, de nem tehetek róla, magasan a léc, ez van. Majd lesz kapcsolatom, ha eljön akit keresek.
2021. nov. 26. 12:36
 13/31 anonim ***** válasza:
59%

Azért nincs kapcsolatom, mert nem akarom, hogy legyen.

Sok szingli nő van, sokan össze is jönnének velem, de nekem most épp így jó. Én nem incel vagyok, mert egyrészt saját döntésem, hogy ne legyen kapcsolatom, másrészt mert nem élek cölibátusban, csak épp nem kapcsolatban.

2021. nov. 26. 12:37
 14/31 anonim ***** válasza:
90%

Én elvagyok egyedül, de szerintem nem sok nőnek kellenék a magamnak valóságommal amúgy sem. (nem sokat beszélek és sok egyedüllétet is igénylek, ez sokaknak nem férne bele egy kapcsolatba szerintem hogy hetente max 2-3x találkoznánk és azon kívül nem lógnánk egymáson messengeren vagy valamilyen chaten 24/7)

Mindenesetre ennek a kötetlen szabadságnak is sok az előnye, elvégre senkihez nem kell alkalmazkodnom és ez kényelmes.

Őszintén nem is foglalkoztam sokat eddig a párkeresés dologgal, nem vagyok rágerjedve a témára. Ha lesz párom lesz, ha nem nem. Afelől is kétségeim vannak, hogy ebben az országban érdemes-e családot alapítani, de inkább ebbe ne menjünk bele.

2021. dec. 31. 02:06
 15/31 anonim ***** válasza:
69%
14 Nem érdemes. Ugyanaz vagyok mint te. Mindenhol csak negatívat látok. Házasodni se jó ötlet itt.
2021. dec. 31. 10:30
 16/31 anonim ***** válasza:
91%

Én szeretnék párkapcsolatot ,de mivel nem akarok gyereket ,így nem sok esélyem van megtalàlni életem pàrjàt ,de azért nem adom fel :)

28/F

2021. dec. 31. 10:37
 17/31 anonim ***** válasza:
88%
A legjobb egyedül. :) F
2021. dec. 31. 16:25
 18/31 anonim ***** válasza:
55%

Szingli vagyok, önálló döntésből. Sokat csalódtam az elmúlt kapcsolataimban, szeretném helyrerakni magam. Egyébként is introvertált vagyok és nem szívesen alkalmazkodom másokhoz.

Nem mellesleg hiába nem gondolok sokat a volt barátaimra és úgy érzem, érzelmileg túl vagyok rajtuk, mégsem tud megfogni az a stabil 4-5 férfi/fiú, aki ilyen szándékkal írogat hetek/hónapok óta, pedig elég jóvágású és értékes mindegyik. Egyszerűen egyiknél sem érzem azt a szikrát, mint a legutolsó barátomnál. Az elutasító szándékomtól függetlenül sem tudnak megfogni; az egyik nem elég empatikus, a másik túl kedves, a harmadik pedig külsőre nem hasonlít rá…

Túl kell lennem ezen, mielőtt kapcsolatra adnám magam újra.

2022. jan. 11. 08:02
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
Szingli nő vagyok és szeretnék párkapcsolatot. Nem jó hosszú távon egyedül lenni.
2022. okt. 7. 18:02
 20/31 anonim ***** válasza:
83%
Néha megemlítem a szomszéd nőnek, hogy jöjjön már át este borozni egyet, de nem nagyon preferálja. Már többször rám hívta a rendőrséget, mondván zaklatom, de én mindig el mondtam, hogy egy kis borocskával szerettem volna megkínálni. Végül is mi az a 25 év korkülönbség, ha betöltötte a 18-at nem?
2022. okt. 17. 11:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!