Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jobb? Egyedül, vagy kapcsolatban?
Én jó pár éve egyedül vagyok, és élvezem, van barátnőm, de amolyan mingli életet élek...
38F.
Egyikben sem, és mégis mindkettőben.
Mikor kapcsolatban vagyok, nem érzem jól magam, hiányzik a szabadságom, nem találom önmagam, és elvágyódok a kapcsolatból.
Mikor egyedül vagyok, egy ideig élvezem, újra rátalálok önmagamra, de pár hónap után kezdek vágyni egy társra. És akkor megint kezdődik minden elölről....
Szar helyzet, de remélem csak azért volt így eddig, mert még nem találtam meg a hozzám illő párt.
19L
Egyrészt emberfüggő, másrészt mindkettőnek van jó, és rossz oldala is. Kezdem az egyedülléttel. Előnyei: sok szabadidő, viszonylagos szabadság. Hátránya: nincs senkid, és nincs kivel eltölteni az idődet.
Együtt lenni valakivel. Előnye: van aki melletted van, "lelki társad", van kivel eltöltsd az idődet. Hátránya: nincs sok szabadidőd, nem vagy olyan értelemben szabad, mit egyedül.
Remélem sikerült a legtöbb, legjobb indokokat leírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!