Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy egyszerű melósnak lehet sikere a mai világban a nőknél?
Figyelt kérdés
2021. nov. 25. 19:47
2/15 anonim válasza:
A fszom hányszor fogod még megkérdezni beteg vagy??!
3/15 anonim válasza:
Minden nap egy ilyen kérdés uram ég
4/15 anonim válasza:
És ezt a moderátorok engedik, napi 4X.
A normális kérdéseket és válaszokat meg törlik. :(
5/15 anonim válasza:
Már megint ez az egyszerű melós.
Benéznék azért hozzád is, megszagolgatni mi van a szennyesben.Józsi bácsi 64F
Ha felkeltettem az érdeklődésedet, írjál.Cupppp cupppp
7/15 anonim válasza:
Csak ha hidegburkoló milliós fizetéssel.
8/15 anonim válasza:
Józsi bácsi!
Nem a kérdező vagyok, 24 éves, gyártósori összeszerelő fiú.Én írnék magának, ha megengedi ezután levélben tegezném is.nem tudom milyen ajánlatai lennének, de felkeltette az érdeklődésem.
Róbert
24F
9/15 anonim válasza:
Ha intelligens, értelmes és egyébként tetszik is, akkor igen. Habár azt tapasztaltam, hogy az ilyen "melós pasik" zöme elég egyszerű, korlátolt, így valószínűleg nem konkrétan erre felé nézelődnék párkeresés gyanánt, de ha utólag, - már kialakult szimpátia után derülne ki, akkor nem lenne akadálya a folytatásnak.
10/15 anonim válasza:
Egyszerű melósnak lehet.
Neked kèrdező nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!