Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Neten miért nem találok párt?
Olvasgattam ezeket a sikersztorikat a neten és ismerősöm köreiben is van aki kb 2 hét ismerkedés után megtalálta álmai párját ezeken az oldalakon.
Teljesen átlagos emberek.
Én viszont soha nem voltam ilyen szerencsés 10 év alatt egyszer sem volt kapcsolat, mindig olyan embereket vonzottam be akik egyáltalán nem fogtak meg, vagy valamilyen mentális bajuk volt. Minden kapcsolatom vagy élőben ismertem meg de soha nem társkeresőn. Sőt egy idő után már olyan érzésem van ezeken az oldalakon, hogy minden ember ugyanolyan kb ... Aki meg bejönne az vagy be sem lépett már fél éve, vagy nem ír vissza.
Hogy hogy vannak akiknek simán csettintésre megy a netes társkeresés másoknak meg sehogy? És ne a keresetre, vagy kinézetre gondoljatok ... mert a legtöbb ember aki fent van átlagos emberek, nem gazdagok, nem modellek.
"Minden kapcsolatom vagy élőben ismertem meg de soha nem társkeresőn"
Mi a kérdés akk?
"mindig olyan embereket vonzottam be akik egyáltalán nem fogtak meg"
Nem lehet, hogy túlságosan válogatsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!