Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők vèlemènye érdekelne inkább!Szerintetek mit csináljak?
Figyelt kérdés
Lassan 31 èves leszek otthon lakom szüleimnèl.Szeretnèk párt találni de az anyagi helyzetem miatt elèg nehèz. 3 ève benzinkutas vagyok 150 ezer ft-ot keresek Debrecenben. Januártól szeretnèm letenni a jogositványt hogy tudjak futárkodni.Èretsègim nincs(Matek)miatt,szakmáim fodrász,pèk.
A pèket fizikailag nem bírom ès sokkal többet nem is keresnèk mint a kutazással..A fodrászatba meg nem volt vendègköröm alkalmazotkènt meg nem vettek fel. Szóval a kèrdèsem szerintetek mi tèvő legyek hogy találjak egy nőt ès tudjak fizetni albèrletet? Tudom tele van helyesírási hibával a kèrdèsem de siettem mert dolgozok és ezen forog az agyam!
2021. nov. 25. 13:20
11/11 A kérdező kommentje:
9-es van pár millió ft-om,de az kevès mindenhez ..
2021. nov. 25. 17:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!