Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az utóbbi egy évben miért nem jön ősze egy randi sem?
Anno simán mentek, volt belőle komoly kapcsolatom is. De az utóbbi év az olyan, hogy minden idióta sikerül 'ősze szednem' aki még állás nélkül kotozkodik leginkább. Nem használom a fb. - OM csak a messengert, ezért is csak 1 profil képem van, kint. Baromi jól nézek ki miért nem rakok fel képeket, ez olyan furcsa stb... Ha el mondom a véleményem akkor jön a válasz, azt csinálok amit akarok, akkor had kérdezzem meg,, minek 'kérdezett rá'? Én vagyok akkor a hülye?
A másik... Irogatunk Irogatunk, de én nem várok senkire... Fiatalabb nem leszek!
Harmadik :baromi jó anyagi helyzetben van a pasi... Az után faggatozik, kivel lakom, hol, saját tulajdon - e, ki finanszírozza nekem a vállalkozásom stb.... (be járta már a világot stb, 20 kocsi... Le... OM!)
Valaki.... Csak én nyúlok mellé ennyire?
N28
7-es vagyok.
A nyuszifül az erős, nem vagyunk egy korosztály, az ilyen arcoskodás a helyi diszkó előtt elfér, kultúr beszélgetésben nem nagyon van helye. Már ebből a kifejezésből könnyedén le lehet szűrni, hogy melyik társadalmi rétegből vagy, és ez rengeteg mindent megmagyaráz.
És mint mondtam, a társkeresés marketing. Dönthetsz te úgy, hogy jobban tudod, meg te aztán nem, meg mindenki más riherongy, attól még nem ők a vesztesei a témának, hanem te. A valóság nem fog a kis érzéseidhez és véleményedhez igazodni, 28 évesen lehetne ennyi eszed. Ha meg nincs, akkor ismét egy jó magyarázat a helyzetre, ami itt a kérdés.
"nyuszifül"
7,11 vagyok.
Na, sikerült megfejteni.
Ez a performansz, amit most itt levágtál, EZ A PROBLÉMÁD. Ezért nem lesz normális senkid. Ha ki kiváncsi egy ilyen nőre? :D
Jó szórakozást a továbbiakban :D
Nekem?
Magyarázd akkor még, úgy hogy az én fajta és értse meg!
Nem tetszik, hogy be buktad igaz? Vagy tanulj meg normálisan hazudni, hogy az egyik ne üsse a másikat, vagy pedig... Nem szeretném folytatni inkább mert ez nem az a hely! :)
Várom a magyarázatot, mi a gond is velem szerinted! Köszönöm előre is
#15 Egyetértünk!
Csak annyit tennék hozzá hogy "A stílus maga az ember"!
#3 és #6 vagyok.
Akkor olvassátok el még egyszer. Nem ők dobtak engem hanem nekem nem feleltek meg. Hopp, itt bukott 3,6,7,11 nálatok az egész :(
Bocsi.
De nem.... Nem tudtad értelmezni látszik :(
További sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!