Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az utóbbi egy évben miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az utóbbi egy évben miért nem jön ősze egy randi sem?

Figyelt kérdés

Anno simán mentek, volt belőle komoly kapcsolatom is. De az utóbbi év az olyan, hogy minden idióta sikerül 'ősze szednem' aki még állás nélkül kotozkodik leginkább. Nem használom a fb. - OM csak a messengert, ezért is csak 1 profil képem van, kint. Baromi jól nézek ki miért nem rakok fel képeket, ez olyan furcsa stb... Ha el mondom a véleményem akkor jön a válasz, azt csinálok amit akarok, akkor had kérdezzem meg,, minek 'kérdezett rá'? Én vagyok akkor a hülye?

A másik... Irogatunk Irogatunk, de én nem várok senkire... Fiatalabb nem leszek!

Harmadik :baromi jó anyagi helyzetben van a pasi... Az után faggatozik, kivel lakom, hol, saját tulajdon - e, ki finanszírozza nekem a vállalkozásom stb.... (be járta már a világot stb, 20 kocsi... Le... OM!)

Valaki.... Csak én nyúlok mellé ennyire?

N28

2021. nov. 24. 14:52
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
28%
Ha legközelebb látod azt a béna szemüveges kopasz pasit, majd húzd jobbra.
2021. nov. 24. 14:59
 2/19 anonim ***** válasza:

Hiába... a férfiak közt is akad jócskán bolond

Miért nem itt próbálkozol? Tele van a gyakori értelmes "túl normálisnak" ítélt, magas jóképű legényekkel, akik a másik oldalon "sírnak" :) Minden rossz szándék nélkül, tényleg tehetnél egy próbát :)

2021. nov. 24. 15:10
 3/19 anonim ***** válasza:
96%

Ha az egész írásod egy zagyvaság, nem tudsz érthetően fogalmazni, és a helyesírásoddal is gondok vannak, akkor ne csodálkozz, hogy nem jön össze a randi!

Pl.: "nem jön ősze egy randi sem"

2021. nov. 24. 15:43
 4/19 anonim ***** válasza:
92%

Hogy nézel ki? (Nem számonkérés, neutralis érdeklődés)

Ha a külsőd rendben van, nem létezik, hogy ne jöjjön össze randi

2021. nov. 24. 15:45
 5/19 A kérdező kommentje:

4 Ertelmezd, olvasd el még egyszer.

3masnak miért nem okozott problémát az értelmezés?

2021. nov. 24. 15:47
 6/19 anonim ***** válasza:
94%

#5 Nekem sem okozott gondot az értelmezés! Az "összképet" magadról te állítod ki! Nem elég egy csinos fej! Jó ha abban a fejben van is egy kis ész is!

Az írásképed, a helyesírás, és a verbális kommunikáció is fontos dolgok!

Ha egy intelligens, művelt partnert szeretnél magad mellé, akkor az ilyen "apróságokra" is adni kell!

2021. nov. 24. 15:56
 7/19 anonim ***** válasza:
92%

Hát, mivel nem tudjuk, hogy hogy nézel ki, ezért az internetes "húsboltban" elfoglalt helyed sem tudjuk belőni, ezért nem tudjuk azt sem, hogy miért ilyeneket vonzol be.

A leírás alapján olyan az élményed, mint minden kövér, de magabiztos zsírtubusnak, aki azt hiszi, hogy az isten ajándéka. Én legalábbis ha olyan nővel beszélek, akinek nincs egy rendes instagramja, tuti erre következtetek.

csúnya dolog, tudom én, de a társkeresés marketing, és ha nemhogy rossz, de egyáltalán nincs, akkor a "vevőkör" is elég érdekes tud lenni :D

2021. nov. 24. 16:03
 8/19 A kérdező kommentje:
6# na figyelj cuki pofa. Nem én vagyok a alfa béta, a tablet amiről irtó gyorsan reagálok nem magyar, vagy át ír pár szót. Na, most okoskodj
2021. nov. 24. 16:03
 9/19 A kérdező kommentje:

7#nyusziful, évekig el sportoltam. Az, hogy nem akarom, hogy rajtam nyammogjanak vad idegenek ezért nem élek social média világában :)

De biztos én vagyok a hülye... Mi az hogy 2021ben nem használok? Biztos valami problémám van. Mert ti pasik ahoz vagytok hozzá szokva minden kis riherongy a seggét teszi ki magyarán meg a... szhatsz vagy a melleit! Igaz vagy igaz?

2021. nov. 24. 16:05
 10/19 A kérdező kommentje:
Hú de idegesít, hogy nem enged normálisan írni. Elnézést!
2021. nov. 24. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!