Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incel voltam kigyúrtam magam de még mindig nincs barátnőm, ezek szerint gymcel lettem. Mi a következő lépés ?
"Mondjuk ne úgy tekints a nőkre, mint jutalomtárgyakra, amelyeket automatikusan megnyersz, ha kigyúrod magad/pénzt szerzel/gigamegachaddé válsz.
Egy kapcsolat arról szól, hogy két ember szimpatikus egymásnak, vonzódnak egymáshoz, és szeretik együtt tölteni az időt. Ha te csak azért csinálsz dolgokat (gyúrás), hogy jutalomként puncihoz juss, akkor te csak a puncit látod a nőkben. Ne csodálkozz, ha ezt a hozzáállást megérzik rajtad, és messze elkerülnek."
Hagyjuk már ezt a kamuzást. Alapvetően mindenki úgy tekint a nőre mint puncira (chadek is) hisz az ismerkedés fő hajtómotorja a szexuális vágy.
Minek kell ennyit kamuzni, és szerencsétlen csúnya gymcelekkel elhitetni, hogy valami elképesztő romlott csúnya gonosz emberek legbelül?
44
A pipa szerintem csak annyit jelent, hogy valaki mennyire gondolkodik mainstreamül. Ha valaki igen akkor sok pipája lesz, ha valaki nem akkor kevés.
Ennyit jelentenek a pipák.
"Mondjuk ne úgy tekints a nőkre, mint jutalomtárgyakra, amelyeket automatikusan megnyersz, ha kigyúrod magad/pénzt szerzel/gigamegachaddé válsz."
De, a nők jutalomtárgyak, akik megjutalmazzák a chadeket a nunijukkal amiért azok chadeknek születtek. Tehát ingyen felajánlják magukat a másiknak amiért úgy néz ki.
De persze csúnya mocsok szemét inceleket ítéljük már el amiért ugyanazt szeretnék maguknak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!