Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incel voltam kigyúrtam magam de még mindig nincs barátnőm, ezek szerint gymcel lettem. Mi a következő lépés ?
19 vagyok most kajak az a bajod hogy megmondtam, hogy a NÖK elsődlegesen az arcot nézik nem pedig az izmok számát.
Senki nem hibás azért mert te ronda vagy.
De amúgy ez a srác is megemlíti. https://www.youtube.com/watch?v=KiKcar5r9j8
7 percnél.
Egyébként még most is Incel vagy. Tudod az a gond hogy nem fogjátok fel agyilag hogy azért mert feljöttök sírni egy fórumra az nem old meg semmit.
Ez szintúgy vonatkozik a nincs normális pasi, meg nincs pasim a 3, 4...gyerekemhez nőkre is.
Ez nem egy alapvető jog ami csak azért jár neked meg a többinek, mert anyád volt szíves és anno megszült.
23, attól, hogy van egy palánkot, nem leszel kosaras, sőt kosarazni se fogsz, legfeljebb dobálhatsz a palánkra.
Erre a másik részről ott vannak a szexuális segédeszközök, a szociális igények, szeretet "begyűjtésére" meg a barátaid, családod, munkahelyed.
Az élmény a szexhez és párkapcsolat hoz képest kb olyan, mint a kosarazás egyedül egy palánkkal az udvarodon.
24: Ha a 160 centis haverokkal csapatot alkottok a kertben, már simán érezheted magadat meccsen. Ez csak szemléltető példa volt. "a szociális igények, szeretet "begyűjtésére" meg a barátaid, családod, munkahelyed."
Ez viszont mindig is megvolt, tehát nem ez hiányzik. Amikor éhes vagy, nem igazán intézheted el azzal, hogy "hát végülis inni lehet, iszom egy fél liter vizet és kész". Még mielőtt belekötsz/félreérted, nem is a szex hiányzik. Inkább valami ami végre már nem a "sétálhatunk és megihatunk 2 kávét" haverkodás szintje a nőkkel, mert ez is mindig megvolt.
Ha már gymcel, akkor a magyar incel a hungarocel? Csak kérdezem.
Kérdező, nem értem min háborogsz. Mit vártál buksi simit forró tea és keksz mellett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!